İnsanlar pişman olsun diye yazmadım, aklımdan dahi geçmedi. Sadece çevremden gördüklerimden örnekler verdim. En basitinden bir talip geliyor ailen iletiyor sen bir fotoğrafına bakıyorsun ve dış görünüşü ilgini çekmediği için direk reddediyorsun. Belki bir iki kere görüşüp konuşsan düşünce yapısı hoşuna gidecek, sonradan ona ilgin olup seveceksin. Veya sana gelen talipleri direk görmeden reddedeceksin ben aşkı kendim bulmak istiyorum diye, halbuki bir şans versen belki de o kişi olabilirdi hayat arkadaşın. Kadere inanıyorum ben ama biraz da bizim elimizde bu. Bende çoğu saydığım şeyi yaptım mesela.
Yaş konusu ise tabiki insanlar her yaşta gerçek aşkı, sevgiyi bulabilir. Ancak bir gerçek var ki oran olarak otuzların ortasından sonra bulabilmek daha zor oluyor çünkü zaten çoğu kişi evlenmiş, barklanmış oluyor. Kriterlerine göre biri bulunması daha da zor oluyor. Çok nadirdir bence tam istediği gibi, her şeyi hayal ettiği biriyle kişinin evlenmesi. Çoğu kriteri uyuyorsa, uymayan kriterler göz ardı edilebilecek seylerse, duzelebilecek seylerse devam ediliyor.