Kismet kapaliligi yasayan varmi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Jasmine09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2019
245
199
53
Arkadaslar Benim kismetim kapalio_O.bir evlilik yaptim 1 yilda bosandim yeniden evlnmek istiyorum olmuyor .ise giriyorum isyeri kapandi sonrakinde maasim odenmedi hep stres huzursuzluk..bnde birsey mi var diye internrtten medyum hoca arastirdik ve birkac tane bulduk. Onlara telefonda durumu anlattim.ikiside bnde papaz buyusu oldugunu kismetimin bundan bagli oldugunu AMA 1300 Veya 1500 lira verirsem muska yazacaklarini kismetimi acacaklarini soylediler .Boyle birsey olabilirmi basina gelen varmi lutfen cevap yazin ruh durumum bozuldu neye atsam elimi kuruyor yada Boyle kismet acan iyi bir hoca varmi :KK43:?lutfen yargilamadan yorum yazin denize dusen yilana sarilir biktim hastalik dert biktim vallahi:110:

Kısmete inanırım da medyuma,hocaya inanmam.
Dua edin. Sosyal aktiviteler bulun kendinize. Mutlaka sizi beğenen,sizin de beğeneceğiniz birisi olacaktır. İş için yaşadığınız sıkıntı da tesadüftür. Kapalı kısmeti açmak,hacıya hocaya mı kalmış?Hem de 1300 tl’ye. Şarlatanlara inanmayın!

Son düzenleme:
Arkadaslar Benim kismetim kapalio_O.bir evlilik yaptim 1 yilda bosandim yeniden evlnmek istiyorum olmuyor .ise giriyorum isyeri kapandi sonrakinde maasim odenmedi hep stres huzursuzluk..bnde birsey mi var diye internrtten medyum hoca arastirdik ve birkac tane bulduk. Onlara telefonda durumu anlattim.ikiside bnde papaz buyusu oldugunu kismetimin bundan bagli oldugunu AMA 1300 Veya 1500 lira verirsem muska yazacaklarini kismetimi acacaklarini soylediler .Boyle birsey olabilirmi basina gelen varmi lutfen cevap yazin ruh durumum bozuldu neye atsam elimi kuruyor yada Boyle kismet acan iyi bir hoca varmi :KK43:?lutfen yargilamadan yorum yazin denize dusen yilana sarilir biktim hastalik dert biktim vallahi:110:
Kismet kapali degil ekonomi bozuk.paran yok.bi de falcilara kaptirma.

O hocaları ben arasam bende de büyü çıkarır. Nasıl para kazanacak öteki türlü?

Herkesin hayatı daima yolunda gidecek diye bir şey yok, bu hayatın inişleri var çıkışları var. Bir yer kapandıysa denemeye devam edin başka işlere başvurun, bir yer olmazsa öteki olur. Eş için de kafaya taktıkça olmuyor, düşünmezseniz karşınıza çıkar. Rabb karşısında sizden hiçbir farkı olmayan insanlardan medet ummayın.

Valla acele havale et dedi npcagimi sasirdim dur azdaha arastiriyim dedim birilerine sorim dedim.adam papaz buyusu var seytani 40 dugum atilmis dedi resminden bakti korktumya

Yahu bacim bu insanlar baska turlu nasil para kazanacak zaten tabi var diyecek. Onlar da senin gibiler sayesinde para kazaniyor :)
Sen zaten inanmaya hazirsin adam yok dese bile seni tatmin etmez bence. Herkesin hayatinda olumsuzluklar var herkese mi buyu yapilmis? Dua bir ise yaramiyor diyorsun git haci hocaya falciya parani kaptir madem.

Allah aşkına az para mı?
Madem illa hocaya gideceksin bir kuruş almadan gerçekten Allah için sana yardım edecek olanlar var. İyice araştır. Onun dışında asla gitme o hocalara aksi halde sende o durum yokken iyice başına salarlar ki bu kadında para var sürekli şüphe duyup bize geldin diye. Bir hoca para istiyorsa orda dur ve düşün. İslam parayla çalışmıyor ki.. Olmadı sürekli dua edeceksin. Sürekli dualara sarıldın da mı dualarım kabul olmadı acaba diye düşünüp hocaya gittin ki? Yoksa hiç dua etmedin de hiç işim yerinde gitmiyor diyorsun? Bunları da düşün bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X