kısmet kapanıklığı nasıl oluyor bilen varmı...

melank

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
99
0
26
Konya
arkadaşlar burası yerimi değilmi bilmiyorum ama paylaşmak istedim. bekar biriyim ve sürekli arkadaşlar aracıgıyla birileriyle görüşmelerim oluyor fakat kim öıksa karşıma birbirimizi beğensek bile bir şekilde bir sorun çıkıyor ve bir daha görüşme falan olmuyor çok samimi bir arkadaşım senin kısmetin kaplaı bence dedi bende bimiyorum kısmet kapanması nasıl olur o öyle deyince kafama takıldı bileniniz varsa yardımcı olabilirmi...

Demek ki Allah'ın sizin kaderinize yazdığı doğru insan henüz karşınıza çıkmamış. Bunun adı kısmet kapalılığı değil yanlış zaman yanlış insandır..

Demek ki Allah'ın sizin kaderinize yazdığı doğru insan henüz karşınıza çıkmamış. Bunun adı kısmet kapalılığı değil yanlış zaman yanlış insandır..

onu bende düşünüyorum yani hep öyle diyordum ama arkadaşım böyle bir olayla karşılaşmış daha sonra açtırmışlar falan sonra kız hemen evlenmiş öyle anlatınca benimde aklıma takıntı oldu
tabiki herşey Allahın elinde belki daha evlenme vaktim gelmedi ama hep böyle sorunlar çıkınca düşünmeye başladım.

Hayır, girme öyle şeylere lütfen. Mutlaka bir zamanı vardır, ayrıca hersey anında güzel. Hocaydı, muskaydı, acıtırmaydı boş işler bunlar...

Kısmet kapalılığı diye bir şeye asla inanmıyorum.
Daha hayatının aşkıyla karşılaşmadığın için olmuyordur bir şeyler bence.
Hep bir problem çıkıyorsa, vardır bunda da bir hayır.
Kısmetim kapalı diye düşünüp olumsuzlukları çekmeyin kendinize.
Palavra o kısmet açtırmalar.
Kısmet açtırma adı altında yapılan uygulama neyse, o gerçekleşince karşıdaki insan hayatının değişeceğine tamamen inandığı için yeni fırsatlar çıkıyor karşısına.
Aslında keramet zihin gücünde.

Hayır, girme öyle şeylere lütfen. Mutlaka bir zamanı vardır, ayrıca hersey anında güzel. Hocaydı, muskaydı, acıtırmaydı boş işler bunlar...

anladım canım sağol muska falan bende istemiyorum zaten çıkacaktır herhalde birisi beklemekten başka çarem yok zaten arkadaş kafamı karıştırdı.

bende siz gibi düşünüyorum yazdıklarınız doğru aslında arkadaşta inanmıyordu ama oda bi akrabasına şahit olmuş o inandı benide inandıracaktı :)

kısmet kapanıklığı diye birşey yok ama şuda var benim mesela kuzenim 34 yaşında .benden epey büyük .ama hala evlenemedi .güzel kız manken gibi maşallah .beyaz ten yeşil göz .herkesin beğeniceği bir tip ama gel gelelim olmuyor işte .onun için ben sürekli dualar ediyorum fetih süresini okuyorum canım sende oku .rabbim inşş tez zamanda güzel eşler nasip eder size .bir yaştan sonra bekar olmak gerçekten zor .ben 25 imde evlendim bana bile geç kaldı evde kaldı evlenmez artık diyolardı .insanlar sürekli konuşuyor işte bi susmazlar .

İyi günler arkadaşım kısmet kapanması diye birşey yoktur böyle düşünüpte şuraya buraya gidip kısmetini açtıralım diye inanma arkadaşım tv lerde çok iyi hocalar var onlar programlarında bu tip sorularla karşılaşınca sürekli söylüyorlar kısmet kapanması diye birşey yok sizi para tuzagına düşürmek isteyenlerdir onlar diyorlar, ölüm ve evlilik saatini kimse bilemez demekki kadarenizdeki kişi henüz karşınıza çıkmamış bu işler kader kısmet meselesi bunlar kafanıza takmayın

walla benımde bır arkadasım var bende ona dıyorum kısmetın kapalı dıye..
cunku bırı oluyor mesela cok ısteklı arkadasımla tanısmak ıcın..
tanısıyorlar bı sekılde 1 hafta sonra cocuktan ses soluk yok..
bu en az 5 6 defa oldu..
hepımız soka gırıyoruz..
herhangı bır neden kavga gürültü falanda olmuyor..
anıden kayboluyorlar..
bılemedım walla ben korkarım bole seylerden

Kısmet kapalılığı değil gerçekten anlaşamamak düşüncelerin uyuşmaması ve ayrılmanız durum bundna ibaret zaten her tanıştığız kişiyle direk evleeceksiniz diye birşey yok buna şartlandırmayın kendinizi hayatınızda bir çok insan olacak bu kişileri tanıyacaksınız içlerinden hangisi ile uyum sağlarsanız, düşünceleriniz, hayata bakş açınız uyuşursa onunla evlenirsiniz ama illa evlenmeliyim diye bakarsanız olaya ileride mutsuz olursunuz aceleye gelmez bu işler. Hayırlısı olsun her zaman Allah'a bunun için dua edin. Kısa zamanda kurulan evlilikle sonra çatırdıyor geç olsun temiz olsun öyle hocalara gidip kısmet açtırmaya kalkmayın.

herşeyin bir zamanı ve saati vardır bekleyin. Kaderde varsa gelir sizi bulur

Yapmayın lütfen ya kısmet kapanıklığı ne inanmayın böyle şeylere kısmet bağlanması diye bir olay olamaz. kısmet bağlanması değil kısmetin beklenmesi vardır . Allah yarattığı kulunun kısmetini asla bağlamaz. Neden bağlasın ki ? Herşeyin yeri ve zamanı var. Olmuyorsa hayırlısı değildir karşımıza çıkan ilk insanlada her insanla illa birşey olmasımı lazım. Bende 28 yaşındayım hiç sorun yapmıyorum. Hayırlısı değilmiş vardır ALLAH'ın bir dediği der geçerim...

Canım panik yapmanı anlıyorum, başından olumsuzluklar geçince ne yapacağını neye inanacağını şaşırır insan. Ama inan bana kimse kimsenin kısmetini bağlayamaz. Karşına hayırlı bir kısmet çıkması için dua et. Allah'tan ve dualardan başka kimse sana yardımcı olamaz.

dini açıdan kısmet kapalılığı diye bir kavram yoktur.bunu bilen arkadaşına sorar mısın?
1.) kısmet neden kapanır?
2.) kim kapatır?
3.) neden kapanır?
4.) nasıl açılır?
Bu kadar kolay bildiyse kapalı olduğunu bunların cevabını da bilir bence..

vallaha canım kısmet kapalılıgı yoktur..Allah (c.c.) buna ızın vermez zamanı gelmemıstır dıyoruz ama bu sıkıntıyı yasayanlara tesellı olamıyor maalesef bu durum:S
benım ablam var canım ablamm..unv mezunu ..guzel..akıllı ama ıste maalesef ıslerı bır turlu yolunda gıtmıyor..sımdı ben ablama kısmet kapalılıgı dıye bırsey yok zamnı gelmemıs deyıncee olmuyor yaa..yanı bekara karı bosamak kolay gelır gıbı oluyor..Allaha sukur ben sıkıntı yasamadım işim esim cocugum hersey sırayla oldu ama kımının olmjuyorr ve neden dıyemıyoruz ıste bız kımız kıı:s
ALLAHIN DILEDIGI OLUYOR....

Kısmet kapalılığı şeylerine inanmayın lütfen, her şeyin bir zamanı vardır.
Rabbim kararlıyor, olunca sen bile şaşırıyorsun.
Ben sevgilimle Lise son sınıfta tanışmıştım ve 2 ay bile sürmemişti ilişkimiz, 6 ay sonra tuhaf bir şekilde yollarımız kesişti. Arkadaşıyla tanıştım tesadüfen, arkadaşıyla tanışana kadar hiç bir şekilde haber almamıştık birbirimizden, ne arkadaşı kankasının benim eski sevgilim olduğunu biliyordu, ne de ben onun eski sevgilimin kankası olduğunu..

O günden sonra tekrar konuşmaya başladık ve 6 yıl oldu Allah bozmasın hiç ayrılmadık.
Yanlış zamandır, yanlış insandır.
Seninde bir yerlerde bekleyenin vardır.
Her zaman hayırlısını istemeliyiz Allahtan, Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…