arkadaşlar burası yerimi değilmi bilmiyorum ama paylaşmak istedim. bekar biriyim ve sürekli arkadaşlar aracıgıyla birileriyle görüşmelerim oluyor fakat kim öıksa karşıma birbirimizi beğensek bile bir şekilde bir sorun çıkıyor ve bir daha görüşme falan olmuyor çok samimi bir arkadaşım senin kısmetin kaplaı bence dedi bende bimiyorum kısmet kapanması nasıl olur o öyle deyince kafama takıldı bileniniz varsa yardımcı olabilirmi...
Demek ki Allah'ın sizin kaderinize yazdığı doğru insan henüz karşınıza çıkmamış. Bunun adı kısmet kapalılığı değil yanlış zaman yanlış insandır..
onu bende düşünüyorum yani hep öyle diyordum ama arkadaşım böyle bir olayla karşılaşmış daha sonra açtırmışlar falan sonra kız hemen evlenmiş öyle anlatınca benimde aklıma takıntı oldu
tabiki herşey Allahın elinde belki daha evlenme vaktim gelmedi ama hep böyle sorunlar çıkınca düşünmeye başladım.
Hayır, girme öyle şeylere lütfen. Mutlaka bir zamanı vardır, ayrıca hersey anında güzel. Hocaydı, muskaydı, acıtırmaydı boş işler bunlar...
Kısmet kapalılığı diye bir şeye asla inanmıyorum.
Daha hayatının aşkıyla karşılaşmadığın için olmuyordur bir şeyler bence.
Hep bir problem çıkıyorsa, vardır bunda da bir hayır.
Kısmetim kapalı diye düşünüp olumsuzlukları çekmeyin kendinize.
Palavra o kısmet açtırmalar.
Kısmet açtırma adı altında yapılan uygulama neyse, o gerçekleşince karşıdaki insan hayatının değişeceğine tamamen inandığı için yeni fırsatlar çıkıyor karşısına.
Aslında keramet zihin gücünde.
arkadaşlar burası yerimi değilmi bilmiyorum ama paylaşmak istedim. bekar biriyim ve sürekli arkadaşlar aracıgıyla birileriyle görüşmelerim oluyor fakat kim öıksa karşıma birbirimizi beğensek bile bir şekilde bir sorun çıkıyor ve bir daha görüşme falan olmuyor çok samimi bir arkadaşım senin kısmetin kaplaı bence dedi bende bimiyorum kısmet kapanması nasıl olur o öyle deyince kafama takıldı bileniniz varsa yardımcı olabilirmi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?