kısmetimi engelleyen karşıcins arkadaş..

sevilaylayyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
32
16
dahil olduğum kulüp sayesinde bir partiye katılmıştım. orda tanıştıklarıma katılacağım etkinlikten bahsettim ve davet ettim. ayrıca iyi eğitimli bir adamla tanıştım, sohbet ettik. ertesi gün adam da ben varım diye etkinliğe geldi. ama benim arkadaş adama berbat davrandı. orda ben kötü hissettim. o günden sonra aramadı.

açıkçası adamla arkadaşlığım sürsün isterdim. belki tanıdıkça gönül ilişkisi de gelişebilirdi, ama öyle olmasa bilse azından bir arkadaş kazanmış olacaktım. ben arkadaşıma değer verdim, o da adamla tanışsın, belki arkadaş olur dedim geri tepti. arada kalan ben oldum. zaten çok kısmetli şanslı biri değilim, her gün ortamdan ortama giren biri değilim, bir fırsatı kaçırdım göz göre göre.. neredeyse bir buçuk sene oldu ve artık çok geç bunlar için ama takıntı oldu benden bu olay ve hatamı yeni yeni anlıyorum, pişmanlığım derinleşiyor..

Son düzenleme:
Bilmem ki niye değer vermişsin ki ?

Olmuş bitmiş olay. Belki de o sıralar sana yazıyodu ve adamı kıskandı. Sonra sen hislerine karşılık vermediysen kendince geri adım atıp bi şey yokmuş gibi devam etmiştir. Ayrıca adamı niye oraya çağırdın ki madem bi şeyler olabilir gibi düşünüyodun başka bi erkeğin yanına niye götürdün? Adam belki de arkadaşının davranışından değil senin onu bu duruma sokmandan hoşlanmadı.

Son düzenleme:
Hemen tanıştığı prestijli insanları kendi emellerine alet edip yolunacak kaz olarak gören insanlardan tiksiniyorum.
İnsan zengin ve prestijli diye düzgün, kullanılmadan bir arkadaşlığı olamayacak mı yani?
Bence arkadaşınızın tavrı değil ama sizin fikirleriniz çok itici...

Hemen tanıştığı prestijli insanları kendi emellerine alet edip yolunacak kaz olarak gören insanlardan tiksiniyorum.
İnsan zengin ve prestijli diye düzgün, kullanılmadan bir arkadaşlığı olamayacak mı yani?

düşünce tarzınız da beni tiksindirdi gerçekten. ben kaz gibi görmedim, allaha şükür iyi bir üniversite bitirdim, işimde gücündeyim, elimden geldiğince yurtdışındaki eğitimlere kendimi geliştirmek için katılırım.. adam oraya benim için gelmişti, belli ki birşeyler hissetti de geldi.. belki de ilişki anlamında aramızda birşeyler gelişecekti.. ya da arkadaş olurduk en kötü. çünkü belli bir yaştan sonra arkadaşlarla sabit görüşülmüyor, sinemaya tiyatroya gidilemiyor. herkes kendi derdiyle hayat meşgalesiyle uğraşıyor.. adam da dışarı çıkmaya gezmeye hevesli görünüyordu.. diyorum ya ben bir potansiyel arkadaş kaybettim buna üzülüyorum.

bende ona takıldım :) enteresan :)

Bir de eklemeden edemeyeceğim bi arkadaşım zorla kendini bi yere davet ettirse ben de uğraşıp kabul etsem sonra da yanında hiç tanımadığım bi adam ya da kadın olsa bozulur iyi davranmazdım. Yani sinirlenir ve o anda sonradan işimize yarayacak bi adam iyi davranalım falan gibi komplike şeyler düşünemezdim. Suratımı asar otururdum.

düşünce tarzınız da beni tiksindirdi gerçekten. ben kaz gibi görmedim, allaha şükür iyi bir üniversite bitirdim, işimde gücündeyim, elimden geldiğince yurtdışındaki eğitimlere kendimi geliştirmek için katılırım.. adam oraya benim için gelmişti, belli ki birşeyler hissetti de geldi.. belki de ilişki anlamında aramızda birşeyler gelişecekti.. ya da arkadaş olurduk en kötü. çünkü belli bir yaştan sonra arkadaşlarla sabit görüşülmüyor, sinemaya tiyatroya gidilemiyor. herkes kendi derdiyle hayat meşgalesiyle uğraşıyor.. adam da dışarı çıkmaya gezmeye hevesli görünüyordu.. diyorum ya ben bir potansiyel arkadaş kaybettim buna üzülüyorum.

Adamdan sadece prestij ve işimize yarardı diye bahsetmişsiniz hanımefendi. Yazdıklarınızı tekrar okuyun isterseniz..
Ayrıca madem siz de o kadar eğitimlisiniz başkasına ne ihtiyacınız var????

Katılıyorum :KK66:

Adamdan sadece prestij ve işimize yarardı diye bahsetmişsiniz hanımefendi. Yazdıklarınızı tekrar okuyun isterseniz..
Ayrıca madem siz de o kadar eğitimlisiniz başkasına ne ihtiyacınız var????

bir an önce konu açmak için hızlı yazmıştım, şimdi eksik noktaları tamamladım. sadece bağlantı değil, arkadaş olarak da görüşmek isterdim. ki bağlantı konusunda adam kendisi demişti yurtdışında çalışmak istersem referans olabileceğini... ayrıca ayıp birşey mi ki bu ? ayrıca insan sosyal bir varlık diğer insanlarla arkadaşlık etmek istemesi anormal değil.

Senin bahanen arkadaşlıklar bitiyor adı altında oysa ki senin niyetin çok bencilce kendini davet ettirdiğin zorla yada güzellikle ne ise sen git peşinde kimseyi sürükleme elit ve prestij peşinde oldukça düzgün arkadaş bulamazsın

Bilmem ki niye değer vermişsin ki ?

Olmuş bitmiş olay. Belki de o sıralar sana yazıyodu ve adamı kıskandı. Sonra sen hislerine karşılık vermediysen kendince geri adım atıp bi şey yokmuş gibi devam etmiştir. Ayrıca adamı niye oraya çağırdın ki madem bi şeyler olabilir gibi düşünüyodun başka bi erkeğin yanına niye götürdün? Adam belki de arkadaşının davranışından değil senin onu bu duruma sokmandan hoşlanmadı.

çok haklısınız..ama ben bunları hiiiiç hesap edemedim. sandım ki adam ve arkadaşım kaynaşırlar, güzel bir ortam doğar.. bilemedim işte. adamın bozulması gayet doğal. arkadaşım suratına bakmadı ki !! ayrıca başbaşa kaldığımızda adam için "kart zampara" ifadesini kullandı, çalıştığı şirketi küçümsedi.

Belki o gariban da senden hoslaniyordu, o yuzden ortaligi dagitti :)

Suc sende sekerim, yazacagin adamin yanina arkadasn da olsa baska bir herifle gitmemelisin.

Bir de eklemeden edemeyeceğim bi arkadaşım zorla kendini bi yere davet ettirse ben de uğraşıp kabul etsem sonra da yanında hiç tanımadığım bi adam ya da kadın olsa bozulur iyi davranmazdım. Yani sinirlenir ve o anda sonradan işimize yarayacak bi adam iyi davranalım falan gibi komplike şeyler düşünemezdim. Suratımı asar otururdum.

zorla davet ettirmek derken aa ne güzelmiş ben de gelsem dedim o da oluur, gel dedi ama sadece bu kadar 2 kelime... ayrıca bozulması ondan değildi başbaşayken adama kart zampara dedi çalıştığı şirketi aşağıladı sanırım komplekse kapıldı..

zorla davet ettirmek derken aa ne güzelmiş ben de gelsem dedim o da oluur, gel dedi ama sadece bu kadar 2 kelime... ayrıca bozulması ondan değildi başbaşayken adama kart zampara dedi çalıştığı şirketi aşağıladı sanırım komplekse kapıldı..

Belki arkadaşın insanca baktı olaya senin gibi şirketi var elit adam diye düşünmedi ? Yani maneviyat önemlidir onun için şirket para pul değil

Belki o gariban da senden hoslaniyordu, o yuzden ortaligi dagitti :)

Suc sende sekerim, yazacagin adamin yanina arkadasn da olsa baska bir herifle gitmemelisin.

yok, o benden hoşlanmıyor :/ kaç senedir tanıyorum çünkü. hoşlanmadan ziyade bir yedekte tutma, alternatifte bulundurma, çantada keklik görme durumu var bana karşı..

etkinlik günü -güya- diğer kız arkadaşına mesaj atmak isterken bana attı:"kız hadi giyin". yanlışlıkla oldu dedi ama değil bence. insanların ilgisiyle egolarını şişiren birtip.

Belki arkadaşın insanca baktı olaya senin gibi şirketi var elit adam diye düşünmedi ? Yani maneviyat önemlidir onun için şirket para pul değil

sen de insanca baksana peki ??? okumuş kibar olgun bir insan tanıştırılınca napar,
elini sıkar dimi ? memnum oldum der dimi??? yapmadı bunların hiçbirini kahretsin yapmadı. küçük de değil 33 yaşında adam yapmadı. tamam sen yeni tanıştığın birinin elini sıkma o zaman.. bu mu insanca davranış anlayışın ???

Ava gitmişsiniz ama avlanamadan gelmişsiniz. O adam şu yazıyı okula gider o arkadaşınıza teşekkür ederdi bence...

X