kısmetin bağlanmış dediler :(

canms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
34
0
26
........................... ........................... ........................... ........................... ........................... ........................... ...........................

Son düzenleme:
Hangi dünyada yasiyosun sen ya..?

Ne haci hocasi bu , birde hocayla gorustum diyosun yok kismetim kapandi diyosun tovbe tovbe....
Kendine gel daha 24 yasindasin , ve simdiden kismet felan isleriyle ugrasiyosun ..

HAYATIN ERKEKTEN IBARET DEGIL ..
Ustelik bunun icin sacna sapan islere kalkismanda cabasi...
Cok yazik ya gercekten .. bu zamanda hocalara gidipte kismet soran genc kizlarda varmis.

saçmalama lütfen...şimdi o büyüyü bozmak için hocaya gideceksin gene aynı günaha gireceksin.pişmanlık bunun neresinde?hacıdan hocadan medet umma.24 yaşında bu acele neden?kafayı abuk subuk şeylerle doldurma.kısmet ne zamansa evlilik o zaman olur

O ka
Tövbe ettim diyorsun ama hâlâ hocalardan medet umuyorsun??

Ayrica 24 yasinda ne kismet baglanmasi?

Ve en son olarak da kismet baglanilmaz. Ip mi bu baglayasin?
O kadar cok talihsizlik yasadim ki artik cevremdeki insanlar sende kesin birsey var diyerek gorusturduler hepside ayni seyi soyledi cok korkuyorum

Büyü bozdurmak günah mı inaninin cok caresiz kaldim

O ka

O kadar cok talihsizlik yasadim ki artik cevremdeki insanlar sende kesin birsey var diyerek gorusturduler hepside ayni seyi soyledi cok korkuyorum

O çevredekiler bu kadar boş konusacaklarina sana bi kısmet bulmaya calissalar daha mantıklı olmaz miydi?!!!

O çevredekiler bu kadar boş konusacaklarina sana bi kısmet bulmaya calissalar daha mantıklı olmaz miydi?!!!
cevrem tarafndan begenilen bir insanim daha önce hic boyle birsey yasamadim benimle 1 kere gorusen biri birdaha gorusmek istemiyor hortlak gormus gibi kaciyorlar resmen..

Büyü bozdurmak günah mı inaninin cok caresiz kaldim
büyü var mı da bozduracaksın..o hoca diye geçinenlerin çoğu sahtekar.kendi kendine dua et içinde bi sıkıntı varsa Rabbim alsın götürsün.takma kafanı böyle şeyleri.evlenmek için kısmet arama kendine.doğru kişi daha karşına çıkmamış demekki

Büyü bozdurmak günah mı bilemem ama bu forumda büyü konuşmak yasak..

cevrem tarafndan begenilen bir insanim daha önce hic boyle birsey yasamadim benimle 1 kere gorusen biri birdaha gorusmek istemiyor hortlak gormus gibi kaciyorlar resmen..

Demekki sorun sende. Allah bilir 'bana büyü yapilmis zaten' diye gelenlere kötü davranıyorsun sonra da kaciyorlar diyorsun..
Yaşın cok genç. Böyle islerle de ugrasma..

Evet haklısın bende oyle dusunuyordum ama insan ister istemez korkuyor.. bu sadece erkek anlaminda degil.. hic bir isin yolunda gitmez gunden gune daha kotuye gidersin dedi ve dedigi seyler var suan bende hergun yorgun uyaniyorum hergun bas agrisi cekiyorum.. cok korkunc ruyalar goruyorum. Bilmiyorum belki psikolojiktir ama hocayla konusmadan oncede bunlar vardi

Ahaha hayatimdaki adam ailesi izin vermiyo diye hadi hocaya gidelim dese bastaki gibi gulerdim.

Ayni yastayiz bi'dur yahu hangi ara bunlari yasadin da sonrasinda iliskilerim duzgun gitmiyo diyosun 18 yasinda mi??

Hocaya gidince ne diyecek kader kismet alin yazisi sabret mi diyecek, tabii ki okuyup ufleyim diyecek. Evlenme bence de bu psikolojiyle biraz zaman tani hayata.

belkide migrenin vardır.sabahları bu yüzden yorgun uyanıyorsundur.belkide başka bi sağlık problemin vardır..hemen büyüye bağlaman çok garip gerçekten.kafayı böyle şeylere yorarsan psikolojin bozulur yapma kendine bunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…