Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar cok talihsizlik yasadim ki artik cevremdeki insanlar sende kesin birsey var diyerek gorusturduler hepside ayni seyi soyledi cok korkuyorumTövbe ettim diyorsun ama hâlâ hocalardan medet umuyorsun??
Ayrica 24 yasinda ne kismet baglanmasi?
Ve en son olarak da kismet baglanilmaz. Ip mi bu baglayasin?![]()
Büyü bozdurmak günah mı inaninin cok caresiz kaldimsaçmalama lütfen...şimdi o büyüyü bozmak için hocaya gideceksin gene aynı günaha gireceksin.pişmanlık bunun neresinde?hacıdan hocadan medet umma.24 yaşında bu acele neden?kafayı abuk subuk şeylerle doldurma.kısmet ne zamansa evlilik o zaman olur
O ka
O kadar cok talihsizlik yasadim ki artik cevremdeki insanlar sende kesin birsey var diyerek gorusturduler hepside ayni seyi soyledi cok korkuyorum
cevrem tarafndan begenilen bir insanim daha önce hic boyle birsey yasamadim benimle 1 kere gorusen biri birdaha gorusmek istemiyor hortlak gormus gibi kaciyorlar resmen..O çevredekiler bu kadar boş konusacaklarina sana bi kısmet bulmaya calissalar daha mantıklı olmaz miydi?!!!
büyü var mı da bozduracaksın..o hoca diye geçinenlerin çoğu sahtekar.kendi kendine dua et içinde bi sıkıntı varsa Rabbim alsın götürsün.takma kafanı böyle şeyleri.evlenmek için kısmet arama kendine.doğru kişi daha karşına çıkmamış demekkiBüyü bozdurmak günah mı inaninin cok caresiz kaldim![]()
cevrem tarafndan begenilen bir insanim daha önce hic boyle birsey yasamadim benimle 1 kere gorusen biri birdaha gorusmek istemiyor hortlak gormus gibi kaciyorlar resmen..
Evet haklısın bende oyle dusunuyordum ama insan ister istemez korkuyor.. bu sadece erkek anlaminda degil.. hic bir isin yolunda gitmez gunden gune daha kotuye gidersin dedi ve dedigi seyler var suan bende hergun yorgun uyaniyorum hergun bas agrisi cekiyorum.. cok korkunc ruyalar goruyorum. Bilmiyorum belki psikolojiktir ama hocayla konusmadan oncede bunlar vardibüyü var mı da bozduracaksın..o hoca diye geçinenlerin çoğu sahtekar.kendi kendine dua et içinde bi sıkıntı varsa Rabbim alsın götürsün.takma kafanı böyle şeyleri.evlenmek için kısmet arama kendine.doğru kişi daha karşına çıkmamış demekki
belkide migrenin vardır.sabahları bu yüzden yorgun uyanıyorsundur.belkide başka bi sağlık problemin vardır..hemen büyüye bağlaman çok garip gerçekten.kafayı böyle şeylere yorarsan psikolojin bozulur yapma kendine bunu..Evet haklısın bende oyle dusunuyordum ama insan ister istemez korkuyor.. bu sadece erkek anlaminda degil.. hic bir isin yolunda gitmez gunden gune daha kotuye gidersin dedi ve dedigi seyler var suan bende hergun yorgun uyaniyorum hergun bas agrisi cekiyorum.. cok korkunc ruyalar goruyorum. Bilmiyorum belki psikolojiktir ama hocayla konusmadan oncede bunlar vardi