kısmetiniz mi size geldi? sizmi kısmetinize gittiniz??

emilia

Emina
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
900
5
118
Ankara
Nasıl anladınız ???O nun hayatınıza eşlik edecek hayat arkadaşınız olacağını? İnsan kısmetini görünce susup kalırmış...Birşey diyemezmiş...Ya sizinkiler nasıl oldu??:nazar::nazar::nazar:

bizim catlak bir komsu vardi beni her gordugunde suslen puslen birini bul kendine derdi. ben de hep hayir ben kismetime gitmiycem o benim ayagima gelecek derdim :31: oyle de oldu. babamin 15 yildir gorusmedigi arkadasi babami aradi bir kizin varmis biz de oglumuzu evlendirmek istiyoruz diye. babam da arkadasini oyaliyor bu kismetime de yok diyicem diye. annem gelip bana soylediginde istemiyorum dedim. annem gelsinler dedi. sonra geldiler. gorur gormez begendim 1 saat konustuk o konustukcaa iste bu adamla omrumu gecirebilirim dedim. kismet iste bir sekilde buluyor seni. gidip aramana gerek yok :98:

Bizim ki çok karışık çok

Ama kısmet ya oluverdi hiç alakası yokken.

Ama o beni buldu
:16:

şuan ben kimsenin ayağına gitmiyorum galiba ondan sap gibi 3 yıldır sevgilim yok dur bu konuyu takip ediyim:37:

O hapsetmiş içine beni aylarca sevmiş sevmiş söylememiş...:38: Bunun bazı sebepleri var ..
Sonra bir karşılaştık gözler ele verdi birbirimizi...:16: Birbirimizin ilk aşkı olduk kısmeti olduk ....... Seviliyorum Seviyorum :16: Mutluyum :132:

herşey bi tesadüfmü yoksa kadermi anlamak çok zor.ünv için başka şehre git yurttan ayrılcam diye diret ev tut ve tuttuğun ev 4.5 sene sonra bile gözlerine bakarken içini titreten sevdiğinin yan dairesi olsun :16::16:

ohooo benim hikayemi duysanız.. :)

o mu geldi ben mi gittim ...

bizi kader birbirimize yazmak için ugrastı resmen.. tesaduf ustune tesaduf..

nasıl anladıgıma gelince... ben evlilikten korkan ve hiç dusunmeyen biriydim belli zamana kadar..

ama nasıl oldu anlamadım bu kararı nası aldm simdi nası bu noktadayım... bi laf var

agzın dilin baglanıyo diye..

o çok dogru bi laf işte :1:

çok karışık ve gerçekten kader bizimki de..önce ben gittim bilmeden,sonra o geldi bilmeden bi bakmışız aşık olmuşuz:69: çok seviyorum seni börtüm böcüğüm,iklimim,bitki örtüm,herşeyiiiiiim....:nazar::54:

O beni buldu yıllar sonra ve iyi ki bulmuş. RABBİM'E şükürler olsun... :)

Back
X