Kismetse olur.

Siz ailece kaçıncı yüzyılda yaşıyorsunuz? Pek çok erkek akrabam var. Hiç bi böyle 18. Yy zihniyetinde değil. İsteyen istediği gibi görüşür. Seven isterse sevişir.konu sahibi sevdiği için değik hak etmeyen birine aşırı tolerans gösterdiği için kaybediyor.
kötü hakaret küfür vs mi yazmışım erkek kafası böyle işliyor diyorum bence ben kendim için diyorum kimseye kötü bişey söylemiyorum isteyen istediğiyle sevişsin banane zaten siz polemik istiyorsunuz galiba (kaçıncı yüzyıl degil nasıl yaşadıgın önemli bence o zaman evlilik kaldırılsın herkes herkesle beraber olsun 2 gün biriyle 3 gün digeriyle hani çagdas özgür ve modern olacagız ya ama kaçıncı yy. olursa olasun erkek kafası değişmez bence )ben diyorum ki biraz dik durun hemen inanmayın ölçüp tarttın diyorum

kötü hakaret küfür vs mi yazmışım erkek kafası böyle işliyor diyorum bence ben kendim için diyorum kimseye kötü bişey söylemiyorum isteyen istediğiyle sevişsin banane zaten siz polemik istiyorsunuz galiba
İyi de erkekleri genelliyorsunuz. Seven erkek değer verir el üstünde tutar. Siz kimseyle çıkmamayı evleneceği adamla başbaşa oturmamayı marifet gibi anlatmışsınız. 21.yy dayız. İnsanlar birileriyle çıkacak her çıktığına ben evlenmek derdindeyim diye bakmayacak. Olmazsa başkasıyla çıkacak. Ben polemik derdinde değilim. Sadece doğrularınız çok yanlış onu demek istedim.

adamın rahatı cidden yerinde ama. anneyle kavga ettimi kıza gel hizmetin görülsün, anneyle barış evine dön kıza 2 gün sonra gelirim yaaa diye ayak yap.. bide evlenmek istemiyorum deyince de soğurum senden diye kızı tehdit et. valla çok şımartıyoruz bu erkekleri ya :63:
bende bunu diyorum adam seni daha evlenmeden yönetmesin evlenince de yönetmiyor zaten cogu kadın yapısından dolayı evlilikte daha özverili oluyor ama evlilikte olması gerekiyor yarın seni bırakıp gidebilecek birine bu denli yüz verilmemeli bence

bende bunu diyorum adam seni daha evlenmeden yönetmesin evlenince de yönetmiyor zaten cogu kadın yapısından dolayı evlilikte daha özverili oluyor ama evlilikte olması gerekiyor yarın seni bırakıp gidebilecek birine bu denli yüz verilmemeli bence

onu yaşamadan kimse anlamıyor bence. illa yaşayıp burnumuzu sürtmemiz gerekiyor.
kendi adıma konu sahibinin bazı hatalarını yaptım bende eski nişanlımda. benim tek tesellim nişanlıyım, evlilik konuşuyor ve düşünüyorduk. ama yine de evlenmemiştik tabi garantisi yoktu. ama o dönemde eğer bana evlilik konuşamam senden soğurum deseydi hadi yallah derdim. bu bana biraz ciddiyetsizlik gibi de geliyor açıkçası.

Erkek arkadaşının egosu tavan durumda. Ama boyle annelerin çocukları genelde bu sekilde oluyor. Kendisini karşısındakinden daha degerli görüyor.

İyi de erkekleri genelliyorsunuz. Seven erkek değer verir el üstünde tutar. Siz kimseyle çıkmamayı evleneceği adamla başbaşa oturmamayı marifet gibi anlatmışsınız. 21.yy dayız. İnsanlar birileriyle çıkacak her çıktığına ben evlenmek derdindeyim diye bakmayacak. Olmazsa başkasıyla çıkacak. Ben polemik derdinde değilim. Sadece doğrularınız çok yanlış onu demek istedim.
adam var adam var orda dogrusun ama bak bir adama 3 yılını verdiğin halde adam hala bahane arıyor duygusal baskı yapıyorsa bırakacaksın onu ben de çok teklifler mektuplar aldım ama güvenemedim kimseye erkekler elde edinceyey kadar yerlerde geziyor ölüyorlar asktan ama çıkmaya başlayınca hooop değişiyorlar seven erkek vazgeçmez sevmekten istersen 40 yıl geçsin babam ve annem 2. sınıfta yken tanışmışlar babam annemin köye gelişini beklermiş daha çocukken 14 15 yasında köyden köye gidermiş tek başına annemi bi kere uzaktan göreyim diye 16 yaşına kadar hep mektuplar yazmış annem e o yıl selvi boylum filmi çıkmış köydede tek bi televizyon varmış köyün kızları ve gençleri bahçeye oturmuş film i izlemişler babam anneme film bitince sende benim elimi tutarmısın demiş :)nişan olmuş tam düğün yapılacakken anneannem vazgeçmiş babam ın agzından burnundan kan gelmiş 2 hafta yatmış kalkamış üzüntüsünden annem de dayananammış mektup yazmış beni başkasına verdiler diye sonra kaçmışlar 31 yıl evliler daha bi kere yüksek sesle konuşmadılar birbirlerine hep elele otururlar babam anneme hala mektuplar yazar şarkılar dinletir çicekler alır ... hep özendim o aşka ama şimdikiler öyle değil malesef

adam var adam var orda dogrusun ama bak bir adama 3 yılını verdiğin halde adam hala bahane arıyor duygusal baskı yapıyorsa bırakacaksın onu ben de çok teklifler mektuplar aldım ama güvenemedim kimseye erkekler elde edinceyey kadar yerlerde geziyor ölüyorlar asktan ama çıkmaya başlayınca hooop değişiyorlar seven erkek vazgeçmez sevmekten istersen 40 yıl geçsin babam ve annem 2. sınıfta yken tanışmışlar babam annemin köye gelişini beklermiş daha çocukken 14 15 yasında köyden köye gidermiş tek başına annemi bi kere uzaktan göreyim diye 16 yaşına kadar hep mektuplar yazmış annem e o yıl selvi boylum filmi çıkmış köydede tek bi televizyon varmış köyün kızları ve gençleri bahçeye oturmuş film i izlemişler babam anneme film bitince sende benim elimi tutarmısın demiş :)nişan olmuş tam düğün yapılacakken anneannem vazgeçmiş babam ın agzından burnundan kan gelmiş 2 hafta yatmış kalkamış üzüntüsünden annem de dayananammış mektup yazmış beni başkasına verdiler diye sonra kaçmışlar 31 yıl evliler daha bi kere yüksek sesle konuşmadılar birbirlerine hep elele otururlar babam anneme hala mektuplar yazar şarkılar dinletir çicekler alır ... hep özendim o aşka ama şimdikiler öyle değil malesef
Bak başta doğrusun. Sonra yine genelleme yapıyorsun :D

Hayata farklı pencerelerden bakıyoruz.. Sen bir kızın iffeti derdindesin. Ben de kızlar da eğlensin ne var ki diyorum.

Konu sahibi hakkında ise mutabıkız. Bu adama fazla değer vermiş. Ben değen biri için yine aynı şeyleri yapsın derim. Sen kimse için yapma dersin. Anlaştık mı? Öpüyorum seni :)

Bak başta doğrusun. Sonra yine genelleme yapıyorsun :KK70:

Hayata farklı pencerelerden bakıyoruz.. Sen bir kızın iffeti derdindesin. Ben de kızlar da eğlensin ne var ki diyorum.

Konu sahibi hakkında ise mutabıkız. Bu adama fazla değer vermiş. Ben değen biri için yine aynı şeyleri yapsın derim. Sen kimse için yapma dersin. Anlaştık mı? Öpüyorum seni :)
ya bak hayatın ın aşkı ysa herseyi yaparsın yapmamak için tutarsın kendini ama yaparsın yine ben diyorum ki iffet kadın için degil erkek içinde geçerlidir çünkü ilk örtünme ayeti erkek e inmiştir kız veya erkek diyorum ki görüşün konuşun ama fazla deger vermeyin (aşk =eglenmek degildir )

Ne alaka ya seven erkeklerde gayet evlilikten konu acıyor hatta burda çok konu okudum sevgilim hep evlilikten bahsediyor baskı yapıyor diye. Kaldıki neden evlenmek istiyorsun gayet sorunlu bi ailesi var ve adam evlenmek istemiyor. Onun için burda durman sadece zaman kaybı olur senin icin

Bence ayrıl. Adam anam bizi ayırır demiş kardeşim daha ne desin? Annesinin kendisi üzerindeki etkisini tamamen kabul etmiş yani. Bu işin sonu hiç iyi görünmüyor.

Oyaliyo r bence . Evlilik sart degil ama sizin kafanizda olan bir sey.Beklentileriniz uyusmuyor sonra sıkıntı cikabilir. Bence uzerinizde bu konuda kurdugu baski da erkek egemen geldi bana. Kadin bu konuyu konusmaz erkek konusur vs. Iyi dusunun derim.

Back
X