• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısmi mol gebelik mi

yasemenn2

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2021
22
3
36
Kızlar kısmi mol gebelik geçirip tekrar çocuğu olan var mı? Hala kesin değil ama görüntü birebir tutuyor doktora da sorduğumda mol gebelik olabilir mi diye haftaya kadar bekle dedi a
2275AA8D-76B0-47F5-A305-87251A340A18.webp
ma değil diyemem de dedi zaten 3 haftadır bekliyorum ne olduğunu anlamak için sabrım kalmadı beta 10500 kalp atışı yok henüz

Benim de sizin gibi bir durumum var 8 hafta 3 gün hamileyim ama üstte bende de üç adet yuvarlak bir kitle var kanama alanı dediler ona önce. Bugün başka bir dr kısmi mol gebelik şüphesi var haftaya vajinal muayene ile tekrar kontrol edeceğiz dedi. Şüphe durumunda şuan. Bu konuda bilgisi olan var mı şuan bebekte kalp atışı var ölçüleri normal. Mol gebelik mi normal mi?

Benim de sizin gibi bir durumum var 8 hafta 3 gün hamileyim ama üstte bende de üç adet yuvarlak bir kitle var kanama alanı dediler ona önce. Bugün başka bir dr kısmi mol gebelik şüphesi var haftaya vajinal muayene ile tekrar kontrol edeceğiz dedi. Şüphe durumunda şuan. Bu konuda bilgisi olan var mı şuan bebekte kalp atışı var ölçüleri normal. Mol gebelik mi normal mi?
Canimne durumdasın çok geçmiş olsun..
Bende mol gebelik geçirdim kürtaj oldum..ama beta yüksek hala😓😓💕

Back
X