kist için dogum kontrol hapımı?

krizantem20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
1.560
2
156
merhaba benımde bır sorum olcak cevaplarsanız cok sevınırım.
bu ay doktora muayene ıcın gıttıgımde kıstım oldugunu ama cok kucuk oldugunu onemsenecek derece de buyuk olmadıgını soyledı.
belara ısmınde dogum kontrol hapı verdı bu ay korunmamızı soyledı.
benım merak ettıgım bu konuda hıcbı bılgım yok kıst oldugu zaman
dogum kontrol hapımı kullanılır?
kıst oldugu zaman hamıle kalınamazmı?
bırde ben bu ılacı ne zaman kullanmaya baslıycam su anda reglımın 3. gunundeyım.
cevabınız ıcın sımdıden tesekkur ederım.

bırde ben bu ılacı kullanmak zorundamıyım yanı adetle bırlıkte atılmıyormu bu kıst bana dr. hemen ılac yazdı adetım bıtınce acaba baska bı dr. mı gıtsem adetle bırlıkte atılmısmı erımısmı dıye gıtsemmı yoksa ılacımı kullansam?

selam geçmiş olsun. muayene olmuşsunuz ve doktorunuz size kistinizin durumunu değerlendirerek ileç önermiş. bu nedenle tedavinizi kullanmanızı öneririm. basit kistler bu tedavilele giderilir. kist varlığında gebelik beklemeyiz. tedaviyi kullanıp kullanmamak ya da başka bir dokttora gitmek elbette sizin seçiminiz.

cevabınız ıcın tesekkur ederım.
pekı benım bu ılaca ne zaman baslamam gerekıyor bırde ben bu adetım bıraz az oldu ılk kez boyle oldu kıstten dolayı olabılırmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…