Kist icin Yasmin doğum kontrol hapı kullanan varmi

Ipk02

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2021
183
60
18
34
Adetimin ilk günü başlamam gerekiyor du başladım ikinci günü adetim kesildi normalmi bu durum acaba yaşayan varsa yazabilir mi

Adetimin ilk günü başlamam gerekiyor du başladım ikinci günü adetim kesildi normalmi bu durum acaba yaşayan varsa yazabilir mi
Kistim vardi. 2 ay boyunca kullandim. 2 adetimde de adetimin 3. Günü basladim. Adetim kesilmedi.

Olabilir bende adet duznsizligi icin kullandim 6 ay snra 3 ay duzene girdi. Ve sonra yine bozuldu

Benim neden kesildi acaba ya
Adetin ilk günü oldugu icin olabilir. Ben evlenirken düğün günüm le adet günüm ayni güne denk gelmişti. Adetim gelmesin diye doğum kontrol hapı kullandım (düğünden 1 hfta once kullanmaya basladim) düğün günü de telaştan hapi icmeyi unuttum. Ve bnm adetim gelmeye basladi. Esime söyledim hemen nobetci eczane bulup aldi. Ictikten sonra adetim kesildi. 1 hafta boyunca kullandim hic gelmedi. Ilaci biraktiktan sonra hemen adetim geldi

Anladım teşekkür ederim normal ozaman doktor ilk günü başla dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…