• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kist ile hamile kalınır mi?

aysn2003

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2025
5
0
1
22
Selam, yardımınıza ihtiyacım var, Benim sağ tarafimda yumurtalikda 10mm lik kist var ve ben hamile kalmak istiyorum. Acaba hamile kala bilirmiyim kist engel olur mu. Başı dokturlar aklına bilir diyor bazıları ise kalinamaz diyor hamile kalan oldumu aranizda?Ben ovulasyon testi kulanmak istiyorum yarin adetim bitiyor nasıl kulanmaliyim ne zaman baslamaliyim hiç bir fikrim yok lütfen yardım edermisiniz?

Selam, yardımınıza ihtiyacım var, Benim sağ tarafimda yumurtalikda 10mm lik kist var ve ben hamile kalmak istiyorum. Acaba hamile kala bilirmiyim kist engel olur mu. Başı dokturlar aklına bilir diyor bazıları ise kalinamaz diyor hamile kalan oldumu aranizda?Ben ovulasyon testi kulanmak istiyorum yarin adetim bitiyor nasıl kulanmaliyim ne zaman baslamaliyim hiç bir fikrim yok lütfen yardım edermisiniz?
Neden kisti aldırmıyorsunuz

Aslında doktor gerek yok zararsız dedi ben korkuyorum hamile kalamazsam diye
Kist benim gebeliğimi engellemişti. 6 aya yakın denemiştik. Eşimde de sorun yok benim de testlerim her şeyim normal sadece kistim vardı. O yüzden kistimi aldırdım

Back
X