- 28 Ağustos 2022
- 474
- 137
- 24
Merhaba ben 11 ine randevu aldım da korkudan bi danışayım dedim. Bir ara 2 ay adet görmedim karın ağrısından duramıyordum doktora gittim kistler var ondan dedi ilaçları ve adet söktürücüleri kullanıp zar zor adet oldum. Doktor adet olunca geçer demişti öyle de oldu ağrısı falan gitti. 4 ay önce ameliyat için check up yaptırırken yine kistlerimin olduğu söylendi. Aldırış etmedim adet oluyordum sonuçta. Şu 1 aydır öyle bir ağrı saplanıyor ki anlatamam. Sürekli akıntı idrar yaparken yanma ağrı büyük abdest yaparken de aynı şekilde can çekişiyorum. Afedersiniz arka tarafımı acıdan zor temizliyorum. O hale geldim . Çocuk sahibi olmayı çok istiyorum endometriozis hastalığını araştırdım biraz bu yanmalar ağrılar onun belirtisiymiş. Çocuk sahibi olmayı zorlaştırıyormuş bir oğlum var ama ben bir çocuk sahibi olmayı daha istiyorum ya bu hastalıktan dolayı kısır olduysam ? Kime sorsam bu kistler hiç gitmiyor diyor tanıdıklarıma ameliyat önerilmiş yumurtalıkları aldırmak için sizin fikriniz nedir böyle kistleri olup hamile olan yada geçen varmı ? Bu ağrıların sebebi endometriozis mi??