Kist mi hamilelik belirtisi mi?

hellohelo

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2021
62
34
18
Merhaba Hanımlar reglim ayın 7-8 i gibi baslayıp 12 sinde bitti, eşimle 18 inde birlikte olduk ogunden beri neredeyse alt karın ağrısı yasıyorum yumurtalıklarıma doğru bir ağrı fakat kasık ağrısı değil bunun altını çizmek isterim cunku bacak kasık bölümümün baya üstünde kalıyor yani. Baya baya alt karın ve yumurtalıklarda olan bir ağrı bu. Bunun haricinde hafif hafif bir bel ağrımda var ama ikisi de beni rahatsız edecek sekilde değil hafifce kendini hissettiren bir ağrı.
Göğüs ağrısıdır lekelenmedir yani klasik diğer hamilelik belirtileri yok.
Hamilelik olabilirmi acaba diyorum ama bunun yanında kistten de şüpheniyorum cunku gecen ay reglim çok aşırı ağrılı gecti buda bir kist belirtisiymis okuduğum kadarıyla.
Yani nette kist belirtisi de aynı hamilelik belirtisi de sizce bu nedir. Doktordan randevu aldım fakat ayın 2 sinde gideceğim. Yarında hamilelik testi yapacağım ama yinede yorumlarınızı almak istedim.

Kızlar özellikle kist problemi yaşayanlar da bi yorum yapabilirmi cunku kistle ilgili site de de çok az bilgi ve yorum var. Nette de dediğim gibi hamilelikle aynı yani yazılan şeyler

Kist olabilir muayeneye gidin bence bende de vardı aşırı kanama ve ağrı oldu, iğne oldum ağrısından.

Aynen bende kistten süpheleniliyorum acıkcası. randevu aldım zaten biraz ileri tarihte olsa gideceğim fakat kist biranda böyle patlak verirmiydi oda aklımda soru işareti 😏

Back
X