- 16 Şubat 2021
- 62
- 34
- 18
Merhaba Hanımlar reglim ayın 7-8 i gibi baslayıp 12 sinde bitti, eşimle 18 inde birlikte olduk ogunden beri neredeyse alt karın ağrısı yasıyorum yumurtalıklarıma doğru bir ağrı fakat kasık ağrısı değil bunun altını çizmek isterim cunku bacak kasık bölümümün baya üstünde kalıyor yani. Baya baya alt karın ve yumurtalıklarda olan bir ağrı bu. Bunun haricinde hafif hafif bir bel ağrımda var ama ikisi de beni rahatsız edecek sekilde değil hafifce kendini hissettiren bir ağrı.
Göğüs ağrısıdır lekelenmedir yani klasik diğer hamilelik belirtileri yok.
Hamilelik olabilirmi acaba diyorum ama bunun yanında kistten de şüpheniyorum cunku gecen ay reglim çok aşırı ağrılı gecti buda bir kist belirtisiymis okuduğum kadarıyla.
Yani nette kist belirtisi de aynı hamilelik belirtisi de sizce bu nedir. Doktordan randevu aldım fakat ayın 2 sinde gideceğim. Yarında hamilelik testi yapacağım ama yinede yorumlarınızı almak istedim.
Göğüs ağrısıdır lekelenmedir yani klasik diğer hamilelik belirtileri yok.
Hamilelik olabilirmi acaba diyorum ama bunun yanında kistten de şüpheniyorum cunku gecen ay reglim çok aşırı ağrılı gecti buda bir kist belirtisiymis okuduğum kadarıyla.
Yani nette kist belirtisi de aynı hamilelik belirtisi de sizce bu nedir. Doktordan randevu aldım fakat ayın 2 sinde gideceğim. Yarında hamilelik testi yapacağım ama yinede yorumlarınızı almak istedim.