Kist mi kese mi

Ftsklc47

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2022
1.094
1.311
63
31
Arkadaşlar yardımcı olun lütfen dün beta testi verdim 147.4 çıktı bugün kadın doğuma gittim gebelikten söz etmedi kese olduğunu da söylemedi kist var dedi 4 gündür âdet olmadm kist varsa da kan testinde beta yuksslirmiki anlamadım gittim yardımcı olun lütfen bilgisi olan ya da yaşayan varsa :(

Arkadaşlar yardımcı olun lütfen dün beta testi verdim 147.4 çıktı bugün kadın doğuma gittim gebelikten söz etmedi kese olduğunu da söylemedi kist var dedi 4 gündür âdet olmadm kist varsa da kan testinde beta yuksslirmiki anlamadım gittim yardımcı olun lütfen bilgisi olan ya da yaşayan varsa :KK43:
Merhaba beta testine göre hamilesin canım tebrik ederim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim kist olabilir bu beratı yükseltmez kese görmen için daha erken canım kan değerlerini 2 günde bir vererek artışını takip edebilirsin 1000 den sonra vajinal ulturasonla 3000den sonrada karından ultasonda görebilirsin bebişi

Siz söylemediniz mi beta sonucunuzu?

Kese görünmez sanırım daha 147’de

Siz söylemediniz mi beta sonucunuzu?

Kese görünmez sanırım daha 147’de
Söyledim yrn için test istedi pazartesi günü gel dedi ama enfeksiyon hastalıkları doktoru dedi var gebelik kadin doğum kimyasala dönüşebilir dedi ama diğer doktor dedi iki günde güzel artms dedi değerin

Merhaba beta testine göre hamilesin canım tebrik ederim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim kist olabilir bu beratı yükseltmez kese görmen için daha erken canım kan değerlerini 2 günde bir vererek artışını takip edebilirsin 1000 den sonra vajinal ulturasonla 3000den sonrada karından ultasonda görebilirsin bebişi
Teşekkür ederim canım yorumun için umarım öyle olur çok istiyorum inşallah keseyi görürm

Arkadaşlar yardımcı olun lütfen dün beta testi verdim 147.4 çıktı bugün kadın doğuma gittim gebelikten söz etmedi kese olduğunu da söylemedi kist var dedi 4 gündür âdet olmadm kist varsa da kan testinde beta yuksslirmiki anlamadım gittim yardımcı olun lütfen bilgisi olan ya da yaşayan varsa :KK43:
Bu değerde kese gözükmez. Ayrıca kistin olabilir o farklı.

Sonucunuz ne oldu ?

Back
X