Kist Patlaması yardımm:(

selin akkaya

🌸
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
1.447
298
323
İstanbul
merhaba arkadaşlar başımdan geçen bi sorunumu anlatıcam ve şuanda kafam çok karışık bundan 1 hafta öncesi bilmediğim bir kistim varmı yumurtalıklarımda ve o patladı budurumda çok kötü hastalandım ve acile gittim direk ultrosonda dr kistimi gördü ve patladığını içindeki sıvının aktığını söledi.. ama damara yakın olduğundan kanama olabilceğinden süphelenip iç kanama olmasın korktu ve kan testleri yaptı kanama varsa eğer kan düşmeye başlarmış ama allahtan böle bişe çıkmadı tetkikler sonunda. hem özel hem devlet hastanesinde muayenemi oldum dr sorduğumda zararsız olduğunu söledi ama bana ne gibi önlemler alıcağımı ilaç filan vermedi..

şimdi benim merak ettiğim acaba bu durum gebe kalmayı engellermi yaklaşık 10 aydır korunmuyorum ama gebe kalamıyorum bu kist kendiliğindenmi gider yoksa ilaç kullanmam gerekmi ilişkiye girmek tehlikelimidir kafam çok karıştı eğer bu durumu yaşayan veya bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorumm

etkılemez ama canım yınede doktoor kontrolunde olsan ıyı olur adet duzensizliğin ortaya çıkabılır

bende öle diyorum reglime 8.9 gün var regli olunca bi kontrole gidip takipde olucam çünkü çok korkutucu günler yaşadım peki ilişkiye girmekdemi tehlikeli acaba bu durumda:78:

bende öle diyorum reglime 8.9 gün var regli olunca bi kontrole gidip takipde olucam çünkü çok korkutucu günler yaşadım peki ilişkiye girmekdemi tehlikeli acaba bu durumda:78:

gir tabı canım bırşey olmaz kızların %50 sınde oluyor kıst ama kocişlerını hıç boş bırakmıyorlar:)

Canım , merhaba. Bende üniversitede okurken , sol yumurtalığımda salatalık büyüklüğünde bir kitle vardı. Bu kitle patladığı zaman benim kanımı zehirlemeye başlamıştı. Apar topar ameliyat oldum ve sol yumurtalaığımın yarısını aldılar. Şu anda Allah bağışlasın 4 yaşında bir kızım var. Rabbim isterse , her zaman bebek olur. O nedenle endişelenme canım. Arkadaşımında yumurtalıklarından biri tamamen, diğeride yarısı alınmış olmasına rağmen , normal yolla hamile kalarak ikiz bebek dünyaya getirdi. Her şeyin vakti ve saati vardır. Tekrar geçmiş olsun...
Sevgiler...,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…