- Konu Sahibi selin akkaya
merhaba arkadaşlar başımdan geçen bi sorunumu anlatıcam ve şuanda kafam çok karışık bundan 1 hafta öncesi bilmediğim bir kistim varmı yumurtalıklarımda ve o patladı budurumda çok kötü hastalandım ve acile gittim direk ultrosonda dr kistimi gördü ve patladığını içindeki sıvının aktığını söledi.. ama damara yakın olduğundan kanama olabilceğinden süphelenip iç kanama olmasın korktu ve kan testleri yaptı kanama varsa eğer kan düşmeye başlarmış ama allahtan böle bişe çıkmadı tetkikler sonunda. hem özel hem devlet hastanesinde muayenemi oldum dr sorduğumda zararsız olduğunu söledi ama bana ne gibi önlemler alıcağımı ilaç filan vermedi..
şimdi benim merak ettiğim acaba bu durum gebe kalmayı engellermi yaklaşık 10 aydır korunmuyorum ama gebe kalamıyorum bu kist kendiliğindenmi gider yoksa ilaç kullanmam gerekmi ilişkiye girmek tehlikelimidir kafam çok karıştı eğer bu durumu yaşayan veya bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorumm
şimdi benim merak ettiğim acaba bu durum gebe kalmayı engellermi yaklaşık 10 aydır korunmuyorum ama gebe kalamıyorum bu kist kendiliğindenmi gider yoksa ilaç kullanmam gerekmi ilişkiye girmek tehlikelimidir kafam çok karıştı eğer bu durumu yaşayan veya bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorumm