Kist- soğan suyu

defnear

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2025
2
1
1
21
Mayıs ayından itibaren regl düzensizliğim var ve 3 gün yoğun 4 ve 5. Gün varla yok arası adetim geliyor 5. Gün bitiyor, dün gitmek için randevu almıştım ama perşembe günü regl olduğum için gidemedim, kist olduğunu düşünüyorum, soğan suyunun iyi geldiğini biliyorum soğan suyu içmek istiyorum reglimin 3. Günündeyim dün geceden beri kanama yok , birisi reglin 3. Gününden itibaren soğan suyu içtim 15 Gün demişti kisti yok etti demişti, sizce ne zaman içmeliyim? Regl bittikten sonra randevu alıp doktora da gitmeyi düşünüyorum

regl iken de muayene olunuyor hatta doktor gerekli görürse hormon testi ister ve regl 2. 3. günü gelmenizi söyler. gitseydiniz daha iyi olurdu o dönemde de muayene edilmiş olurdunuz. soğan suyunu 1 hafta kadar ben de içtim çok midemi bulandırdığı için devam edemedim. yine de o ay kistim geçmişti ama doğum kontrol hapı da kullanmıştım beraberinde. adetin bittiği gün başlamıştım sanırım ben.

Ya hiç gitmedim doktora evli değilim o yüzden olmaz diye düşünmüştüm, teşekkür ederim yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…