Kist varken transfer olur mu?

simomays

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2022
309
102
33
29
Merhaba kizlar, opudan sonra bir adet kistim olmus ve ici kan doluymus doktorum bu ay transfer icin estrofem baslatti ve pelvik mr istedi. Bu kist varken transfer olmasi saglikli mi? Hormon salgilayan kistlerde genelde transfer yapmiyorlarmis

Kistin adını bilmiyorum ama benimki sanırım 14 mm di iptal etirmisti artı rahim kalınlığı vardı doğum kontrol hapı kulandim sonraki aya da transfer oldun

Merhaba kizlar, opudan sonra bir adet kistim olmus ve ici kan doluymus doktorum bu ay transfer icin estrofem baslatti ve pelvik mr istedi. Bu kist varken transfer olmasi saglikli mi? Hormon salgilayan kistlerde genelde transfer yapmiyorlarmis
Bende de oluşmuştu bayada büyüktü 5cm kadardı sonra antibiyotik başlamıştı küçülmesi için eridikten sonra gitmiştim transfere. Ama rahim dinlendirme yapılacağı için her halükarda beklemek zorundaydım ben

Benimde transfer olacağım ay kistim çıkmıştı doktor kist varken olmaz dedi doğum kontrol hapı vermişti diğer ay oldum transfer

Bende de oluşmuştu bayada büyüktü 5cm kadardı sonra antibiyotik başlamıştı küçülmesi için eridikten sonra gitmiştim transfere. Ama rahim dinlendirme yapılacağı için her halükarda beklemek zorundaydım ben
Bende rahim dinlendirme icin 2 regl bekledim aslinda ama kuculmemis kistim

Back
X