Kist

gsLi fatma

mutluluk nerdesin ...
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2015
676
266
103
slm kızlar dün dr a gittim ve sol yumurtalarda 6 cm lik kist gördü ve hareketli büyüyebilir hemen aldırman gerekiyor dedi aldıran varmı veya nasıl tedavi oldunuz

Allah sifa versin .. Türü neymiş ? Hemen kaybolan cinsten mi? Yoksa cikolata kisti gibi kaybolmasi mumkun olmayan birsey mi? Ayrica tek bir doktora bagli kalip ameliyat olmayin birkac doktora danisin yumurtaliklariniz zarar gormesin Allah korusun

Bende çikolata kisti vardı bir yumurtalıkta 8 cm diğerinde 4 cm olmak üzere toplam 12 cm boyutunda. Normalde doktorlar 5 cm ve sonrası için ameliyat diyor. Kist türü ile de ilgili. Geçen yaz ameliyatımı oldum, 1 seneyi geçti. Henüz bir tekrarlama olmadı yumurtaliklarim tertemiz. Korktuğum için çok ertelemistim ama keşke daha erken olsaydım diyorum. Güvenilir bir doktor oldukça korkacak hiç birşey yokmuş :)

slm kızlar dün dr a gittim ve sol yumurtalarda 6 cm lik kist gördü ve hareketli büyüyebilir hemen aldırman gerekiyor dedi aldıran varmı veya nasıl tedavi oldunuz
Bende de vardi.bu gectigimiz haziran ayinda dr gittim.bende kist ve miyomlar var.asiri adetlerim oldugunu soyledim bana sipiral takti.taktiktan sonra 1 kez adet gordum bir daha gormedim.daha onceden 2 doktora daha gitmistim menapoza girdikten sonra bu kist ve miyomlar kuculerek yok olur demislerdi.yillardir vardi.yasim 50.neyseki sipiral sayesinde kurtuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…