Kist

Rumeysa8888

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2022
45
12
1
Arkadaslar iki aydir adet gormuyorum kilo aldim adet duzenim vardi fakat evlenince bozuldu yeni evliyim kiloya bagli olarak minik bir kist oldugunu soyledi adet duzensizligimi buna bagladi kilo verince gecebilcegini soyledi fakat bu durum beni cok strese soktu boyle bi durum yasayan varmi cok kotuyum adet sokturucu verdi

Geçmiş olsun korkacak birşey yok bende şimdi hastaneden geldim kist vardı 2 ay önce bugün kontrole geldim adetle atılmış kistim.
Basit kistse ilacı düzenli kullanın stres yapıp korkulacak bir durum değil takmayın.

Allah razi olsun ya yorumunuz icin insallah sizede gecmiss olsun

Önce bir gebelik testi yapın derim. Bana da kist demişlerdi ama kist dedikleri şey gebelik kesesiydi. Hamile olmadığınız netleşince tedaviye başlarsınız.

Ne tür bir kist olduğu da önemli olabilir. Basit adetle oluşan kist ise yine adetle vücuttan atılabilir, ama çikolata kisti ise durum farklı biraz farklı. Doktorlar hamilelik için genelde kilo vermeyi tavsiye ederler, çünkü kilo alınması durumunda vücudun da hormon dengeleri bozuluyor. Bu da hamile kalmayı zorlaştırıyor.

Cikolata degil cok minik bir kist kiloya bagli dedi doktor kilo veririsen gider dedi

Önce bir gebelik testi yapın derim. Bana da kist demişlerdi ama kist dedikleri şey gebelik kesesiydi. Hamile olmadığınız netleşince tedaviye başlarsınız.
Merhaba Sylphy banada bu hafta sol yumurtalıkta 4 cm kist dedı hastalıgım gectı 2 gün sence bende yaşarmıyım oyle birsey. Bana burdakı bazı bayanlar cok güldü saçmalama yumurtalıkta kist dıyor ne alaka bebek kesesi fılan dıye. Benımde aklıma takıldı bak sen yaşamıssın olabılırmı sence?

Yumurtalıkta kese oluşmaz canım. Bu mümkün değil. Bak anlatayım, kese döllenmenin olduğu yerde oluşur. Sperm hücreleri kadının yumurtalığına ulaşamaz, kadın vücudu buna engel olur. Anatomik olarak fizyolojik olarak bu mümkün değil. Kese rahimde olur çünkü döllenme için en uygun yer rahimdir. Allah korusun dış gebelik olsaydı o zaman da tüplerde döllenme oldu derdik ama yine de yumurtalık demezdik. O yüzden için rahat olsun o kese değil kesinlikle, yumurtalık kisti. Sen tedavine başla gönül rahatlığıyla.

Ben en üstteki mesaja cevaben böyle yazmıştım. Yumurtalık yazmıyor, sadece kist diyor. O yüzden yazdım.

Yumurtalıkta kese olmaz zira yumurtalıkta döllenme olmaz.

Çok saol canım yarın sabah 9.00 da randevum var bakıcaz neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…