- 17 Haziran 2022
- 45
- 12
- 1
- Konu Sahibi Rumeysa8888
-
Geçmiş olsun korkacak birşey yok bende şimdi hastaneden geldim kist vardı 2 ay önce bugün kontrole geldim adetle atılmış kistim.Arkadaslar iki aydir adet gormuyorum kilo aldim adet duzenim vardi fakat evlenince bozuldu yeni evliyim kiloya bagli olarak minik bir kist oldugunu soyledi adet duzensizligimi buna bagladi kilo verince gecebilcegini soyledi fakat bu durum beni cok strese soktu boyle bi durum yasayan varmi cok kotuyum adet sokturucu verdi
Allah razi olsun ya yorumunuz icin insallah sizede gecmiss olsunGeçmiş olsun korkacak birşey yok bende şimdi hastaneden geldim kist vardı 2 ay önce bugün kontrole geldim adetle atılmış kistim.
Basit kistse ilacı düzenli kullanın stres yapıp korkulacak bir durum değil takmayın.
Önce bir gebelik testi yapın derim. Bana da kist demişlerdi ama kist dedikleri şey gebelik kesesiydi. Hamile olmadığınız netleşince tedaviye başlarsınız.Arkadaslar iki aydir adet gormuyorum kilo aldim adet duzenim vardi fakat evlenince bozuldu yeni evliyim kiloya bagli olarak minik bir kist oldugunu soyledi adet duzensizligimi buna bagladi kilo verince gecebilcegini soyledi fakat bu durum beni cok strese soktu boyle bi durum yasayan varmi cok kotuyum adet sokturucu verdi
Kan testide vermistim beta <5 yaziyorÖnce bir gebelik testi yapın derim. Bana da kist demişlerdi ama kist dedikleri şey gebelik kesesiydi. Hamile olmadığınız netleşince tedaviye başlarsınız.
Değilsin o zamanKan testide vermistim beta <5 yaziyor
Cikolata degil cok minik bir kist kiloya bagli dedi doktor kilo veririsen gider dediNe tür bir kist olduğu da önemli olabilir. Basit adetle oluşan kist ise yine adetle vücuttan atılabilir, ama çikolata kisti ise durum farklı biraz farklı. Doktorlar hamilelik için genelde kilo vermeyi tavsiye ederler, çünkü kilo alınması durumunda vücudun da hormon dengeleri bozuluyor. Bu da hamile kalmayı zorlaştırıyor.
MerhabaÖnce bir gebelik testi yapın derim. Bana da kist demişlerdi ama kist dedikleri şey gebelik kesesiydi. Hamile olmadığınız netleşince tedaviye başlarsınız.
Yumurtalıkta kese oluşmaz canım. Bu mümkün değil. Bak anlatayım, kese döllenmenin olduğu yerde oluşur. Sperm hücreleri kadının yumurtalığına ulaşamaz, kadın vücudu buna engel olur. Anatomik olarak fizyolojik olarak bu mümkün değil. Kese rahimde olur çünkü döllenme için en uygun yer rahimdir. Allah korusun dış gebelik olsaydı o zaman da tüplerde döllenme oldu derdik ama yine de yumurtalık demezdik. O yüzden için rahat olsun o kese değil kesinlikle, yumurtalık kisti. Sen tedavine başla gönül rahatlığıyla.MerhabaSylphy banada bu hafta sol yumurtalıkta 4 cm kist dedı hastalıgım gectı 2 gün sence bende yaşarmıyım oyle birsey. Bana burdakı bazı bayanlar cok güldü saçmalama yumurtalıkta kist dıyor ne alaka bebek kesesi fılan dıye. Benımde aklıma takıldı bak sen yaşamıssın olabılırmı sence?
Arkadaslar iki aydir adet gormuyorum kilo aldim adet duzenim vardi fakat evlenince bozuldu yeni evliyim kiloya bagli olarak minik bir kist oldugunu soyledi adet duzensizligimi buna bagladi kilo verince gecebilcegini soyledi fakat bu durum beni cok strese soktu boyle bi durum yasayan varmi cok kotuyum adet sokturucu verdi
Ben en üstteki mesaja cevaben böyle yazmıştım. Yumurtalık yazmıyor, sadece kist diyor. O yüzden yazdım.Önce bir gebelik testi yapın derim. Bana da kist demişlerdi ama kist dedikleri şey gebelik kesesiydi. Hamile olmadığınız netleşince tedaviye başlarsınız.
Çok saol canım yarın sabah 9.00 da randevum var bakıcaz neler olacakYumurtalıkta kese oluşmaz canım. Bu mümkün değil. Bak anlatayım, kese döllenmenin olduğu yerde oluşur. Sperm hücreleri kadının yumurtalığına ulaşamaz, kadın vücudu buna engel olur. Anatomik olarak fizyolojik olarak bu mümkün değil. Kese rahimde olur çünkü döllenme için en uygun yer rahimdir. Allah korusun dış gebelik olsaydı o zaman da tüplerde döllenme oldu derdik ama yine de yumurtalık demezdik. O yüzden için rahat olsun o kese değil kesinlikle, yumurtalık kisti. Sen tedavine başla gönül rahatlığıyla.
Merhaba sonucunuz ne acaba, kardeşime de doktor öyle demiş mr önermişÇok saol canım yarın sabah 9.00 da randevum var bakıcaz neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?