Neden veriyorlar o zaman ki sadece şikayetleri azaltmak için miDoğum kontrol haplarının kist eritmek gibi bir fonksiyonu yoktur. Şikayetleri azaltır.
İçi su dolu kistmis adını demedi. Bikeresinde kistim içine kanamisti. Ağrı çok yapıyoNe kisti ki? Cesit cesit bu kistler.. kimi hic etkilemiyo, kimi biraz daha zorlastiyor
Allah bağışlasin inşallah dediğiniz gibi olur. Benimki çikolata kisti değildi. Ağrı yapması yumurtalıga yapisik olması korkuttu beniValla benim de cift tarafli cikolata kistlerim vardi. Hamilelik icin engel olabilir diye cok dertlenmistim. Ama doktorum bunu denemeden bilemezsin cikolata kistinde en onemlisi stres ve psikolojin rahat ol dedi. Acele etme ne zaman hazir olursan o zaman dene dedi. Bir yila yakin korunmaya devam ettim. O arada kontrollwri aksatmadim tabi. Korunmayi biraktim 2. Ay hamile kaldim coook sukur. Senin kistlerinin cinsi ne bilmiyorum ama cikolata kisti zordur hapla falan erimez etmez. Ama bak cok sukur hamileyim. Bozma moralini. Daha yasin da kucuk. Hem doktorum demistiki cocugun olmasa ne olacak tup bebek diye bir sey var :) cok rahat ve relax bir doktordur kendisi. Sen de boZma moralini. En kotu sey stres bu hayatta
Mutlaka bir kac farkli doktora git canim. Kistlerin teshisi de zor olabiliyor cunku. Bir de birinin uyguladigi tedaviyi digeri uygulamiyor mesela.Allah bağışlasin inşallah dediğiniz gibi olur. Benimki çikolata kisti değildi. Ağrı yapması yumurtalıga yapisik olması korkuttu beni
Hapla mı korundunuz acaba? Ben de hap kullanmak istiyorum bekarım da pcosum var ama korkuyorum da. Çünkü sivilce yapıyor çok etkileri azaltmak için kullanmak istiyorum.Valla benim de cift tarafli cikolata kistlerim vardi. Hamilelik icin engel olabilir diye cok dertlenmistim. Ama doktorum bunu denemeden bilemezsin cikolata kistinde en onemlisi stres ve psikolojin rahat ol dedi. Acele etme ne zaman hazir olursan o zaman dene dedi. Bir yila yakin korunmaya devam ettim. O arada kontrollwri aksatmadim tabi. Korunmayi biraktim 2. Ay hamile kaldim coook sukur. Senin kistlerinin cinsi ne bilmiyorum ama cikolata kisti zordur hapla falan erimez etmez. Ama bak cok sukur hamileyim. Bozma moralini. Daha yasin da kucuk. Hem doktorum demistiki cocugun olmasa ne olacak tup bebek diye bir sey var :) cok rahat ve relax bir doktordur kendisi. Sen de boZma moralini. En kotu sey stres bu hayatta
Hapin etkileri çok elimden gelse kullanmazdim tabi her bünyeye farklı etki yapabiliyor amaHapla mı korundunuz acaba? Ben de hap kullanmak istiyorum bekarım da pcosum var ama korkuyorum da. Çünkü sivilce yapıyor çok etkileri azaltmak için kullanmak istiyorum.
Hayir ben prezervatifle korundum. Cunku dogum kontrol haplarinin cikolata kistine bir faydasi olmuyor demisti doktorum. Ama mesela cikolata kistlerinden once daha bekarken basit kistim olmustu 7 cm lik o zaman dogum kontrol hapi eritir demisti doktorum ve 6 ay kullanmistim. Gercekten de gecmisti. Pcos da dogum kontrol hapi kullanmak faydalimidir bilmiyorum canim. Eger doktorun faydali derse yan etkilerine katlan ve kullan canim.Hapla mı korundunuz acaba? Ben de hap kullanmak istiyorum bekarım da pcosum var ama korkuyorum da. Çünkü sivilce yapıyor çok etkileri azaltmak için kullanmak istiyorum.
Yok kiste bir faydası yok. Ama etkilerini minimuma indirmek için istiyorum ben.Hayir ben prezervatifle korundum. Cunku dogum kontrol haplarinin cikolata kistine bir faydasi olmuyor demisti doktorum. Ama mesela cikolata kistlerinden once daha bekarken basit kistim olmustu 7 cm lik o zaman dogum kontrol hapi eritir demisti doktorum ve 6 ay kullanmistim. Gercekten de gecmisti. Pcos da dogum kontrol hapi kullanmak faydalimidir bilmiyorum canim. Eger doktorun faydali derse yan etkilerine katlan ve kullan canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?