E ewranur Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2007 26 0 86 37 Bursa 5 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ewranur #1 çocuğu ya da kendisi kistik fibrozis olan war mı.benim 18 aylık oğlum cf.üç aylıkken teşhis konuldu.genetik ama akraba ewliliği yok.:1no2:
çocuğu ya da kendisi kistik fibrozis olan war mı.benim 18 aylık oğlum cf.üç aylıkken teşhis konuldu.genetik ama akraba ewliliği yok.:1no2:
N Nisanygmuru Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2019 4 0 1 32 4 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ewranur #2 ewranur .!.: çocuğu ya da kendisi kistik fibrozis olan war mı.benim 18 aylık oğlum cf.üç aylıkken teşhis konuldu.genetik ama akraba ewliliği yok.:1no2: Genişletmek için tıkla... Ewranur Allah şifa versin sen bu mesajı atali çok olmuş şimdi çocuğun nasıl inşallah iyidir benim çocuğundan da supheleniliyor ama ter testinde terlemiyor teşhisi sadece terle mi yaptılar yoksa gen testi de yapıldı mj
ewranur .!.: çocuğu ya da kendisi kistik fibrozis olan war mı.benim 18 aylık oğlum cf.üç aylıkken teşhis konuldu.genetik ama akraba ewliliği yok.:1no2: Genişletmek için tıkla... Ewranur Allah şifa versin sen bu mesajı atali çok olmuş şimdi çocuğun nasıl inşallah iyidir benim çocuğundan da supheleniliyor ama ter testinde terlemiyor teşhisi sadece terle mi yaptılar yoksa gen testi de yapıldı mj