Sivilceli Ciltler Kistik Sivilceler - DR Tavsiye

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

in_cim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2016
904
507
103
Merhaba Arkadaşlar,

29 yaşındayım . Ergenliğimde bile bu kadar sivilce görmedim yüzümde. Sadece çenemde çıkan kistik sivilcelerim var. ( Ucu yok , top gibi kızarık ve can yakan) Doktora gittim clindoxy , benzamiyn , imex , acneliys , theradox du sanıırım hap hepsini kullandım sonuç yok. Tekrar tekrar aynı bölgede çıkıyor.

Uçlarıda olmadıgı için içlerini boşaltmak çok zor ve acılı. Bunu yaşayan var mı aranızda ve nasıl çözdünüz ?

Çenede çıkan sivilceler bagırsak kaynaklı olabilir diye bi yazı okumustum Doktora gittim kolonoskopi yaptılar bağırsaklarımın normal insanlara göre uzun oldugunu bu nedenle tembel olduğunu söylemişti. Fazla su ve probiyotik yogurtlar sayesinde bağırsaklarımı çalıştırıyorum ama sivilcem sürekli çıkıyor.

İstanbul da iyi bir cildiye dokrtoru biliyor musunuz ? Ve siz bu sorunu nasıl çözdünüz. ? Roaccutane kullanmak istemiyorum.

Merhaba Arkadaşlar,

29 yaşındayım . Ergenliğimde bile bu kadar sivilce görmedim yüzümde. Sadece çenemde çıkan kistik sivilcelerim var. ( Ucu yok , top gibi kızarık ve can yakan) Doktora gittim clindoxy , benzamiyn , imex , acneliys , theradox du sanıırım hap hepsini kullandım sonuç yok. Tekrar tekrar aynı bölgede çıkıyor.

Uçlarıda olmadıgı için içlerini boşaltmak çok zor ve acılı. Bunu yaşayan var mı aranızda ve nasıl çözdünüz ?

Çenede çıkan sivilceler bagırsak kaynaklı olabilir diye bi yazı okumustum Doktora gittim kolonoskopi yaptılar bağırsaklarımın normal insanlara göre uzun oldugunu bu nedenle tembel olduğunu söylemişti. Fazla su ve probiyotik yogurtlar sayesinde bağırsaklarımı çalıştırıyorum ama sivilcem sürekli çıkıyor.

İstanbul da iyi bir cildiye dokrtoru biliyor musunuz ? Ve siz bu sorunu nasıl çözdünüz. ? Roaccutane kullanmak istemiyorum.
Başka sivilce sorunun yoksa roaccutane vermezler Zaten. Bende de aynılarından mevcut. Hormanal olduğunu duymuştum bende bu tür sivilcelerin. Şu an Bile var. Ve bunun izi haftalarca da geçmiyor. Adetim düzenli bi sıkıntım Yok başka hormanal olabilecek ama eğer bağırsaktansa bağırsaklarım sorunlu. Genelde hep konstipasyon sorunun vardır. Demek ki benim ki de ondan. Daha önce doktora da gittim ama ilaçlar bitince aynı. Fakat Pazartesi yine gideceğim. Yine yazarım buraya. 20 yaşındayım bende

Bende yasıyorum aynı sorunu ve yer yapıyo onlar hep aynı yerde cıkıyor donem donem kesınlıkle oynama dagılıyor ben şöyle bi cözum buldum ıyıce şişiyor Yada az şişlik var ama ucu yok cay agacı yagı merhemı suruyorum bır en fazla ıkı güne uç verıyor sonra sıvılce kurutan jelım var onu suruyorum genelde bır günde oda ucu kurutuyor ama asıl cözum yanı kök yerını lazerle YÖK etmek bu kış yaptırıcam kısmet olursa

Back
X