Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar bende çikolata kisti ameliyatı geçirdim ama benimki patladı şimdi çocuk sahibi olmak istiyorum ama olmuyor....ne yapmam gerekiyor...
merhaba AYTÜN HANIM ilk bebeğim olduktan sonra siprial taktırmıştım 3 ay sonra acayip ağrılarım başlamıştı sipriali çıkarttık ama hala devam etti 3-4 ay sonra amaliyat oldum doktor aldığını söylemişti 1 sene sonra tekrar başladı ağrılarım bu sefer başka doktora gittim ve oda amaliyatla aldı ve 7 yıl çok rahattım sonra 2. çocuğu düşündük bu arada 7 sene doğum kontrol hapı kullanıyordum bıraktım ve 2.çocuğumda oldu allaha şükür 5 ay sonunda da yine siprial taktırdı aslında hjiç istemedim kadın doğum doktoruma kistim oldu sanırım sipralden dedim ama birşey olmaz takalım dedi ve malesef taktırdım ve taktırıktan 4 ay sonra yine ağrılarım başladı ve moralim çok bozuk şu anda 5. amaliyatı olamam tekrar tekrar kaldıramayacağımı düşünüyorum zaten 2 çocuğumuda sezeryanla dünyaya getirdim ne yapabilirim acaba sipriali çıkartmayı düşünüyorum ama bir işe yarayacağını zannetmiyorum acaba bu çikolata kistinin sebebi siprial mi?
merhaba geçmiş olsun öncelikle yaşadığınız ağrılar endometriozisle birlikte defayeten geçirdiğiniz ameliatlra bağlı yapışıklıklardandır diye düşünüyorum. sipiralin endomet. hastalığı yapmak gibi bir özelliği yoktur. bu nedenle ağrılarınızı ona bağlayamayız. ama sizin için iyi bir seçenek olmadığı da ortada hormon ilaçlarıyla baskılamak daha doğru olacaktır. yeni çıkan bazı ilaçlar var ağrı tedavisinde kullanılıyor belki bunlar denenebilir. istanbuldaysanız gelebilirsiniz. sevgiler.
merhaba Aytun Hanım,
Ben 4 yıl önce çikolata kistinden laporoskopi ile ameliyat oldum.. aradan gecen zamanlarda 2 kere kontrole gittim, en son gittiğimde kistimin olmadığını söylediler..Ben size şunu sormak isterim..Çikolata kisti tekrarlamayabilir mi? tekrarlamamaı demek hamile kalma olasılığımı yükseltir demek oluyor mu? Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim..