• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kistlerim kayboldu,myom küçüldü hem de nasıl!

Merhaba bende hayıt otu aslan pencesi hormonlara iyi gelıyor dıye duydum yaklaşık 1.5 ay içtim sonra östrojenı arttrdgnı duydum cok korktum. Zaten benım 66 e2 degerım 80 üstü için tüp bebekte istenmeyen bi durum kullandıktan sonra pişman oldum haftaya gidip hormon testı yaptrcam adet olmayı beklıyorum. Sonradan aklıma geldi acaba menepoz olan hastalara mı iyi gelıyor cunku onlarda östrojen dusukluğu oluyor. Ama herkes kullansın diyofu saraçoğlu bu durumu hiç anlayamadım🤷🏻‍♀️
Evet hayit ostojeni yükseltiyor myom varsa iyi gelmez buyur kiste de gelemez ben de bilmeden yapmaitim myom büyüdü ostojen artırdığı için o menapoz adet görmeyenler iicin

Bana da doktor 4 mm bi tane myom var dedi kist mi yani bu.bunu dediginden beri bi kaç keredir reglm gecikiyor bi kaç gün sizce bu etkiler mi

Benim 4 cm çikolata kistim soğan suyu ile gitti 4 senedir bendeydi öyle de bir faydası okuyor ki 4 kür yaptım ameliyat dediler hep ben olmadım soğan kuru denedim küçülerek kayboldu doktorların dediğine bakmayın şimdi de myom var onun icinbyapiyorum bakalım inajjniyorum bida gidecek 4 cm buda
Merhaba soğan kürü myom a fayda etti mi?

Back
X