- Konu Sahibi AskKirintisi
-
Aslında acımam.
Ama çok okumak isteğim kitap var ve hepsinin fiyatı 30 civarlarında.
Nasıl bir ülkede yaşıyoruz ki bir kitaba 30 TL fiyat çekiyorlar.
Sonra da Türk Toplumu kitap okumuyor deniliyor.
Okumaz tabi, zaten okuyan nesilin %80 i öğrenci, nasıl versin 30 TL bir kitaba?
Kitapta korsana fena halde karşıyım. Hadi bir şekilde ben veriyorum 30 lira ama alamayanlar ne yapsın.
Bu kadar olmamalı bir kitabın fiyatı. Herkes okusun makul bir fiyata çeksinler çok isityorum ama kime ne anlatacaksın işte.
Yazarların hakkı gerçekten ama çok fazla fiyat çekenler var, sırf yazar isim yapmış diye 30 lira vermek gerçekten üzücü bir durum.
İsmi bilinmeyen çok şahane yazarlar ve eserleri var, bir bakıyorsunz 5-6 lira kitap hadi bilemedin 10 lira.
Üzücü bir durum. Ayda 3-4 kitap alıp okumak varken 1 kitapla yetinmek zorunda kalıyoruz.
Kime duyurmak lazım sesimizi bilmiyorum. Dinleyeceklerini de sanımyorum ya neyse.
ben aynı yazarın kitabını herhangi bir markette 3 tel ye aldım. sepette dökmüşler indirimdeydi.
aynı kitabı d&r de 18 tl ye görüyorum.
böyle şeyler gördükçe araştırmadan almak istemiyorum arada 3-5 lira fark olsa neyse ama çok fark var.
yada tüm kitaplar heryerde aynı olsa 20 ise 20 verir çıkarım asla acımam, ayakkabıya elbiseye para buluyoruzda onamı veremiycez. ama beni asıl sinir eden şey aracının kazanması. yazar kazansa sorun yok.
Bir kitaba 25 30 TL verip de hiç beğenmezsem acıyorum, sonuçta öğrenciyim...
Ama çok beğendiysem verdiğim parayı zaten unutuyorum...
Bir de almadan mutlaka araştırıyorum...
Çanakkale'de güncel kitaplar için 3 tanesi 20 TL kampanyaları oluyor. Onlardan alıyorum çoğunlukla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?