• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitabını Al da Gel

Eki Görüntüle 1819069
Yeni kitabım bu aralar ufkumu genişletmek adına gerçekten çok uç tarzlarda kitaplara merak sardım Necip fazilin konferanslarindan oluşan 5 cilltlik serinin 2. Cisi hepsini okumayacagim konu olarak bunu merak edip aldım elime :-)
Kafa kağıdını okumanı öneririm bazen uçlarıda okumak lazım

Önce halam ameliyat oldu, 1 ay halama baktık annem ben kuzenim dönüşümlü tam halam iyileşti derken babam ameliyat oldu, sonra 3 kere acillik olduk falan.
Doktor, iğne falan göresim yok :KK43:
Cok geçmiş olsun ya :( hastanelerden nefret ederim :110: allah kimseyi düsürmesin

Ay Allah'ım 2 aydır tüm evren işbirliği yapmış gibi bana kitap okutmamaya and içmiş sanırım. Şimdi de evde tadilat var.
Solaris bitmedi henüz ama acayip bir kitap. Keşke bitirsem de size de anlatsam :KK43:
Kolay gelsin canım inşallah olursun kısa sürede ya oluyor bazen öyle Solaris bitince De merakla yorumlarını bekliyorum;)

Kafa kağıdını okumanı öneririm bazen uçlarıda okumak lazım
aklımda olsun canım teşekkür ederim;)

Evet buda yeni kitabım Necip Fazıl bitti biraz ağır bir kitap anlatım falanda öyle hani konferans konuşması zaten o nedenle böyle baya seminer tarzında
Mevlana dan Mesnevi öyküleri okuyorum kuzenimden aldım çok hoş hikayeler var içinde e bende okuyum dedim o zaman:D
Screenshot_2016-04-23-15-15-34.webp

Evet buda yeni kitabım Necip Fazıl bitti biraz ağır bir kitap anlatım falanda öyle hani konferans konuşması zaten o nedenle böyle baya seminer tarzında
Mevlana dan Mesnevi öyküleri okuyorum kuzenimden aldım çok hoş hikayeler var içinde e bende okuyum dedim o zaman:KK70:
Eki Görüntüle 1819280
Oyy bu ne hız ayo :D necip fazılın kitapları öyle ama bi reşat nuro akıcılığı beklenemez

Mevlana dan Mesnevi öyküleri okuyorum kuzenimden aldım çok hoş hikayeler var içinde e bende okuyum dedim o zaman:KK70:
Eki Görüntüle 1819280
Bunu da bitirdim çok hizliyiim 200 sayfa bişeydi zaten :D küçük Kıssadan hisse hikayeler vardı hemen bitti gideyim de başka kitaba karar vereyim ben:-)

Hayırdır nefes bile almadan okuyorsun galiba :KK70:
:D evet nefes almak yerine kitap okuyorum bugun marilyn :D Ay anneannemlerdeyim de napayım tv izleyemiyorum muhabbette işte bildiğin gibi 2 haftadır buralardayım artık muhabbette kalmadı kendimi kitaba verdim:D yarın evime dönüyorum ama alismistim burda hep bir hareketlilik :-)

Back
X