• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitabını Al da Gel

kızlar ben şuan krizdeyim yaa..canım aburcubur çikolata vs istiyor..tadımlık yedim ama kesmedi tabii:kk77:
şişt sakın, çirkin şeyler düşün aklına yemek gelince :D

marilyn ben bir şey bekliyorum senden akşam oldu bakıyorum bakıyorum yok anladın mı bilmem :KK70::KK70:
ben de onu düşünüyordum ama okunmamış ki 6 kişi okumuş daha :D

off bende simsims ya sorma içime canavar kaçtı kilo vereceğime alıyorum bu günlerde karnım aç açım ben tatlıya:kk77::kk77: biri bizi durdursa mı acaba:KK70:
napcazz?? :KK19: en iyisi uyumak ama hala uykum yok..

şişt sakın, çirkin şeyler düşün aklına yemek gelince :KK70:

ben de onu düşünüyordum ama okunmamış ki 6 kişi okumuş daha :KK70:
ne gibi çirkin:KK53::KK53:

:KK70: ahahahaha benim hiç fan kulübüm olmadığ biliğyoğmusun :KK70:

o değil de senden özendim bu ay ben de F.M.A alsam acaba, merak ettim
bir kitabını al dene bence:KK68: ben sana fan club kurcam yakında olmaz böyle ya:KK70:nasıl nerde kursam bilemedim fan clubını da :cool:

napcazz?? :KK19: en iyisi uyumak ama hala uykum yok..

ne gibi çirkin:KK53::KK53:
benimde uykum yok ya kahve içtim birde:KK55:
çirkin işte böyle kımıl kımıl :KK70:
ay çok iğrenç aklıma çok kötü şeyler geldi:KK57:

yok canım yeni başlamıyorum.. 1 senedir okuyamıyorum..o bir sene ne oldu dersen çok şey oldu..en çok vaktimi de internet alıyor tabi.. papatya kokulu hikayeler bana hediye geldi eylül gibi.. o zamandır okumak istiyorum istiyorum olmuyordu..hem çok kısa hem hoş hikayeler var gibi gibiydi :KK66:
anladım o zaman:) kendinize vakit ayırmak zor olmaya başladı anladığım. ben de bi ara çok takılıyordum, özellikle instagramda, hala daha günümün yarısı orada geçiyor:/

bir kitabını al dene bence:KK68: ben sana fan club kurcam yakında olmaz böyle ya:KK70:nasıl nerde kursam bilemedim fan clubını da :cool:

benimde uykum yok ya kahve içtim birde:KK55:

hepimiz aynı şeylerden mi bahsediyoruz acaba :KK70::KK57::KK57:

anladım o zaman:) kendinize vakit ayırmak zor olmaya başladı anladığım. ben de bi ara çok takılıyordum, özellikle instagramda, hala daha günümün yarısı orada geçiyor:/
ben hepsini bıraktım..sadece kadınlarkulübü ve alışveriş siteleri takılıyorum bu ara :-)

facebook sayfam var ama kimse iplemedi 5 kişi takılıyoz öyle :D

huuuuuuuuuuuu çok etkili oldu…… :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: ciddiyimmmm… bu teknigi nerden buldun??yaa en nefret ettigim şeyler o kımıl kımıllar:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
benim de en nefret ettiğim ordan aklıma geldi, hemen iştahım kesiliyor düşününce bile.

Back
X