Ben hiç hayatımda bu kadar kitap okumadım bir ayda
kendime inanmıyorum hala
1.Küçük hafız—Osman Soyyiğit
Çok güzel bi otobiyografiydi hafızın selimiyeti,sükutu takdire şâyândı
2.Piruze—Sinan Akyüz:bu roman müthişti aklım hep betty mahmudinin kitabına gitti.Çok kısa sürede bitti.Fevkaledeydi ikinci kitabı'piruze ve oğulları'nı mutlaka alıcam.
3.Piraye—Canan Tan:üniversteli genç bir kız piraye ve olağan üstü noktalara gelen hayatı.canan tanı çok beğeniyorum.Kendisine hayranım.
4.Handan:Ayşe Kulin:halide edip'in handan kitabından bağlantılar var çok güzeldi hiç sıkılmadım bitirmek için can attım.
5.Soğuk Kahvem—Ahmet Batman:bazı yerleri harika dedirtti ama ben yeni nesil şairler pek anlaşamadım olmadı,bana sıcak gelmeyen birşey var.kitabı bitirmekte çok zorlandım
6.Senden Önce Ben—jojo Moyes:Ya bu kitap süperdi bâyâda kalındı okurken süper herşey yolunda ama ama amaaa bu ne biçim son dedirtti bana :)) yani olmadı ben sonunu hiç sevmedim bu kitabın adını bile duymak istemiyorum o kadar sinirledim ki.
7.Küçük Mucizeler Dükkanı
Bu kitap tek kelimeyle 'Müthiş' ben bayıldım hiçsıkılmadım tersine bitirmek için bâyâ uykusuz kaldım ama değer kitap çok çok çok harikaydı diğer serilerinide kesinlikle satın almam gerek.
Not:Bu arada 'pucca'nın allah beni böyle yaratmış kitabınıda 50 sayfa okuyup bıraktım.cidden hiç beğenmedim ben küfür eden bir insan değilim böyle saydıranlarıda çok itici buluyorum..