kitap aranıyorrr

nalanbilek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2011
288
1
68
Eskişehir
en hızlı bu bölümde cevap alabileceğim için konumu buraya açıyorum. hazırlık sınıfında okuyan kardeşim için kitap arıyorum . kitabın orjinali çok pahalı olduğundan ankara yada istanbul gibi bir yerden korsanını bulmamız gerekiyor fotokopi kullanmak da yasak. kitabın ismi double click 3 yardımcı olacak arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.

Dersler başlayınca korsanını nerden alması gerektiğini öğrenir geçen sene kalanlardan, 3-4 katı ucuza mal eder ve doldurulmuş kitaptan daha çok işine yarar.

her sene kitaplar değiştiğinden geçen senenin kitapları olmuyor malesef.istanbul a gitsem yol parası orjinal kitap parasını bulur.

her sene kitaplar değiştiğinden geçen senenin kitapları olmuyor malesef.istanbul a gitsem yol parası orjinal kitap parasını bulur.

Satılan yerleri biliyorlardır manasında söyledim. OLmadı yaşadığınız şehirde korsan baskısı yoksa ben sizin için Akmar civarında ve Beyazıttaki kitap fiyatlarına bakabilirim. Biri evime diğeri okuluma çok yakın. Fiyatlar size uygunsa alıp otobüsle ya da karşılarsanız kargoyla gönderebilirim. Kitap elinize geçince de parasını hesabıma gönderirsiniz.

Ankarada olgunlar sokağa bakmanı öneririm orda uygun fiyata mutlaka bulacaksındır ya ikinci el orjinal yada renkli fotokopili kitap halini

Son düzenleme:
Satılan yerleri biliyorlardır manasında söyledim. OLmadı yaşadığınız şehirde korsan baskısı yoksa ben sizin için Akmar civarında ve Beyazıttaki kitap fiyatlarına bakabilirim. Biri evime diğeri okuluma çok yakın. Fiyatlar size uygunsa alıp otobüsle ya da karşılarsanız kargoyla gönderebilirim. Kitap elinize geçince de parasını hesabıma gönderirsiniz.

böyle bir şey yapabilirseniz size çok minnattar kalırım.

korsanını almak benim görüşüme göre pek doğru değil, başka okullarda o kitap önceki senelerde kullanılmış olabilir. onlarla görüşmeye çalışın.

Son düzenleme:
Back
X