- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.389
- 448
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
hep destek tam desteklütfen duyarlı olalım arkadaşlarr
çok güzel bir düşünce. ne tür kitaplar toplayacağınızı bilmiyorsanız burası bize ışık tutabilir. Çünkü arayıpta bulamadığım çoğu kitabı buradan buldum Kitap Satış
Merhaba KK bayanları ben üniversite öğrencisiyim ve okul olarak bir kitap kampanyası başlatıyoruz kütüphanesi olmayan okullara kütüphane kurmak istiyoruz. Bize bu konuda destek olmak isteyen var mı
İnanın hiç bir şey kaybetmezsiniz aksine bir çok çocuğa faydanız dokunacak
Öncelik hangi okullar olucak? İlkokul, ortaokul, lise? Ve öncelik hangi bölge veya şehir olucak? Bi de okulunuzun adını öğrenebilir miyim? Yanlış anlamayın ama kimileri "yardımsever" sıfatı kazanmak için bu işe girişiyo ve toplanan kitaplar asla yerine ulaşmıyo.
Anladim cnm nedrn yanlis anlayayim tabiki sizde haklisiniz. Akdeniz universitesi altso myo bnm okulum kitaplari direk okulada gonderebiliyorsunuz. Okulun iletisim bilgilerini alip ulasada bilirsiniz
canım elimde yığuıınla özel çalışma kitapları,dershane çalışma kitapları vardı hepsini bağışladım elşimde sadece romanlar fln kaldı
bunlar daha ii olur cnm bizim için seve seve kabul edebiliriz
tm ayarlarım ama kargoyu nasıl halletcez
otobüslede gönderebilirsin cnm kargo olması sart deilki
bebek var canım kargo kolay olur diye dedim
Kampanyanızı biraz daha özelleştirseniz daha çok ilgi görür sanki...Yahut okulları falan belirleseniz? Ben katkının olacağına eminim zamanında anasınıfımız için başlık açmıştım ve başlığa yazmadıkları halde yardım gönderen arkadaşlarımız da olmuştu, beklediğimden fazla ilgi görmüştü
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=650008
cnm o zmn pttnin kitap kampanyası bitmediyse öyle gönderebilirsin bir koli kitap için 5 TL gibi bir fiyat istiyorlar çokda tutmuyor yani. Ayrıca desteğin için çok teşekkür ederim. Herkes okuyor ama yardım eden olmuyor. Bağış yapmak isteyenler oluyor ama onlarda otobüsle uğraşmak istemiyor 3-5 TL gibi bir kargo parasıda ödemek istemiyorlar. Kimseyi suçlamıyorum sonuçta bu birazda gönül işi insanlara zorla birşey yaptıramıyoruz
aynen öyle kimse kimseyi zorlayamaz eminim herkes kendince bir şeyler yapıyordur anlatmak istemeyenlerde olabilir.Ben PTTye yarın soracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?