Kitap Biti - Küçük Beyaz Böcekler

Sadece ilaçla mı bitti gerçekten süpürgelıkler kapı pervazlarına bir önlem aldınız mı

Ekstra başka ilaç kullandınız mı guaidin sinek ilacı değilmi birde

Ekstra başka ilaç kullandınız mı guaidin sinek ilacı değilmi birde
bana böcek profösörü olan hoca guadin önermişti onu sona doğru aldım etkisi ne kadar net konuşama tabi ama diğerleriyle etken maddesi olarak uyumlu o yüzden sinek pire bit hepsine aynı ilaç oluyor. Bayer ve Icon ikisini en çok kullandım özellikle bayer 3 tane İcon 1 tane kullandım

En çok hangısınden memnun kaldınız peki

Baya detaylı bilgi vermissiniz teşekkürler. Bende yaz başından beri springtail ile mucadele ediyorum. Eski evim cati dubleks terasliydi. Bu sene cok yogun yagis ve nem oldu. Terasimda su birikti ve yosunlanma kuf oldu. Sonra havalarin isinmasiyla temizledik. Kapi pencere acildi ama bir aksam bir baktimki evin bir odasinda kapi onunde bir suru minik böcek zipliyor. Sonra salona gectim ordada pencere kenarlarinda varlar. Haliyi kaldirdim hali altindan bile cikti ve sonra her odada her yerdeler. Hemen ilaclama yaptirdik. Ertesi gun tatile gittik. 10 gun ev kapali kaldi. Geldik gunduz ortalik tertemiz aksam oldu bunlar yine her yerden çıkıyor. 20. Gunde ilaclama ekibini tekrar cagirmadan butun terasi camasir suyuyla yıkayıp fircaladim tum küfü temizledim. Ertesi gün 2.doz ilaclama yapildi ama yine bitmedi. Benim psikolojim bozuldu her gun aglamaya başladım. Esime tasinmak istiyorum diye tutturdum. Agustos sonuna yaklastikca aksamlari sadece 1 odada 1 tane falan gormeye başladım ama tasinma karari almıştık. Yeni bir eve çıktık. Taşınalı 1 hafta oldu ve surpriz bu evdede springtail var. Stresten yemeden icmeden kesildim. 1.70 boyumla 48 kiloya düştüm. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bur suru masraf ettik kurtulmak icin ama yine bu evde de varlar.

ben kitap bitini 3 4 ay kadar çektim 2 kez ilaçlama yapıldı ama bana böceklerle ilgilenen bir profesör ilaçlama ile geçmeyeceğini çok hızlı yumurtladıklarını yumurtaların da ilaçtan etkilenmediğini ve ilaca maruz kalmadan doğanların hızlıca ürediğini söylemişti. bunun için bana pes etme her gün ilaçla dedi. ve 2 farklı etken maddeli ilaç ile dönüşümlü. tek bir odamızda vardı gece ilaçlayıp kapatıyordum sabah temizliyordum bu gerçekten 3 ay kadar sürdü. 2 kez de profesyonel ekip girdi eve. En sonunda kurtuldum. psikolojik durumunuzu o kadar iyi anlıyorum ki bakın 3 yıl kadar geçti belkide hala bakıyorum böcek var mı diye. bir de bebeğim vardı her gün ağlaya ağlaya ilaçlayıp temizliyordum. Allah yardımcınız olsun. sizdeki böcekte muhtemelen bit tarzı bir böcek aynı üreme hızında belki de. siz de ev tipi ilaç alıp kullanın mutlaka. pes etmeyin.

Ev tipi ilacta aldım onu da kullaniyorum. Yine profesyonel ilaclama da yaptırdım. Çok sukur suanki evimde evin icinde 1 ya 2 en fazla belli bir noktada görüyorum. Arakat dairedeyim.Sadece tum gün gunes alan bir kapalı cam balkonum var. Gunes batinca orada meydana çıkıyorlar. Oradan eve yayilcaklar diye aklim gidiyor. Evde ıslak temizlik bile yapmiyorum ilacın etkisi gitmesin diye. Burada varsa diger evlerde de vardir diye düşünüyorum ama insanlar farketmiyor.

`