Kitap Gibi Ev...

cesursincap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
1.079
644
46
Merhaba hanımlar. Belki büyük bir dert değil ama benim sorunum evim. Bir türlü istediğim düzeni tutturamiyorum. Hani şöyle girince insanın içini açan kitap gibi düzenli evler vardır ya benim evim de öyle olsun istiyorum. Onerilerinizi bekliyorum.

Evini görmeden, durumunu bilmeden ne önerisi yapabiliriz ?
Evindeki düzeni oluşturmak senin elinde.

fazla mobılyan gereksız sus esyaların varsa olmaz
kendı evımı mobılya dukkanı gıbı buluyorum
cocugun odası harıc

Çocuğun var mı bilmiyorum ama çocuğun yoksa dolap içlerinden başla... Fazla ve dağınık duranları şık kutular içinde gizle. Sonrası gelir zaten... Ama çocuğun varsa zorlama. Çocuğa da yazık sanada düzenli olacağım diye sinirleri zıplarıyoruz.

evin kitap gibisini daha doğrusu kitap gibi kalıbını düzene endekslemeyi ilk defa duyuyorum..:KK70:
sana şiir gibi bir tavsiye vereyim gereksiz tüm eşyaları at evden en kısa zamanda ben de yapacağım :KK66:

Merhaba hanımlar. Belki büyük bir dert değil ama benim sorunum evim. Bir türlü istediğim düzeni tutturamiyorum. Hani şöyle girince insanın içini açan kitap gibi düzenli evler vardır ya benim evim de öyle olsun istiyorum. Onerilerinizi bekliyorum.

Merhaba ,

Forumda güzel bir konu var. Arkadaşlar , kendi düzenlerinden örnek fotoğraflarda ekledikleri için hem fikir veriyor hem de nasıl yaparım sorusunu ortadan kaldırıyor. Bir göz atın isterseniz :KK66:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cetvelciler-hizaya-girdi-is-basindalar.812366/

herkes aynı şeyi demiş. fazla eşyalar, mobilyalar, süs eşyaları hatta çiçekler vs. fazladan olan herşey evi karmaşık gösteriyor.

bi foto atabilir misin

Sürekli topla, gereksiz herseyi at, küçük küçük biblolar da daginik gosteriyo bence evi hepsinden kurtul

Çocuğun var mı bilmiyorum ama çocuğun yoksa dolap içlerinden başla... Fazla ve dağınık duranları şık kutular içinde gizle. Sonrası gelir zaten... Ama çocuğun varsa zorlama. Çocuğa da yazık sanada düzenli olacağım diye sinirleri zıplarıyoruz.

Henüz çocuğum yok. Çocuk olduktan sonrasını düşünemiyorum bile.

4 kardestik annem hep ellerin evinin ne kadar düzenli olduğunu söyleyip dururdu. 3 çocuğum var. Bende ayınıni söylüyorum. Elalemin ne güzel düzenli evi var diye. Haftada 2 gün kadın temizliğe geliyor Dadi mız zaten çok titiz. Ama olmuyor. Evimde çok eşyada yok. Bende çocukların büyümesini bekliyorum.

X