Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Bu sayfanın bildirimlerinde sorun var
Canım doktora gidecekmişsin, ne yaptın gittin mi?
Ben haftasonu memlekete gidiyorum, kardeşime de 3 tane kitap seçtim onları hediye götüreceğim

Ben haftasonu memlekete gidiyorum, kardeşime de 3 tane kitap seçtim onları hediye götüreceğim

Hayır diğer pazartesi gitcem artık kaçış yok :) Annenlere çookk selam söyle bizden öptük ellerinden :)

Ben bildirimlerde sıkıntı yaşamıyorum ama başka yaşayan var mı?

canım gönderirim tabii aşkolsun
kitap hediye etmeyi çok seviyorum ben

evet bende kendi kitaplığımdan arkadaşlarıma hediye etmeyi seviyorum :) Kitaplarımdaki sevdiğim sözlerin altını çizerim.. Arkadaşlarımda okurken çizdiğim cümleleri okusun isterim :)

evet bende kendi kitaplığımdan arkadaşlarıma hediye etmeyi seviyorum :) Kitaplarımdaki sevdiğim sözlerin altını çizerim.. Arkadaşlarımda okurken çizdiğim cümleleri okusun isterim :)
Ben de arkadasimdan aldigim kitabi okurken o cizdigi yerleri ben de begeniyorum ama onun da ilgisini cekmesi daha da begenmeme yol aciyor cok zevkli gercekten :)

değil mi bencede öyle.neler yapıyorsun ?ben hem samsunda yaşıyorum hem de samsunluyum doğma büyüme,üniversiteyi bile burda okudum.hep derim zaten erkek olsam askerliğide burda yapardım diye
Ne guzel , ben seviyorum Samsunu ya , ama Pamulkalede okudum ne alakaysa Ne okudun peki , nerde calisiyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…