Kitap Kurtlarının Mekanı... :D

slm kızlar benım hayranlıkla okudugum ve herkese tavsıye edebılcegım on kıtap: 1.ELİF ŞAFAK:Baba ve Piç 2.ELİF ŞAFAK:İskender 3.AHMET ÜMİT:İstanbul Hatırası 4.AHMET ÜMİT:Beyoglu RAPSODİSİ 5.OGUZ ATAY:Tutunamayanlar 6.İSKENDER PALA:Babilde ölüm istanbulada ask 7.ELİF ŞAFAK:Araf 8.HAKAN GÜNDAY:Kinyas ve kayra 9.DAN BROWN:DA vinci şifresi 10.ELİF ŞAFAK:Medcezir Sizlerde bana kitap önerirseniz cokk sevinirım beklıyorum...

Uzun bir suredir ugrayamadigim bu topigin canlanmasini istiyorum kizlar. Su siralar kitap okumaya firsatim kalmiyor ancak bu topigin gediklilerini tekrar topigimize bekliyorum..
Haydi kizlar:KK25:

Konunun gediklisi değilim ama konuyu takibe almışım mesaj gelince uyarı geldi açılalıda bayağı ı zaman olmuş
Bu aralar okuduğunuz beğendiğiniz kitap tavsiyelerini alabilirim.internetten kitap alcam tavsiyeye ihtiyacim var

Konunun gediklisi değilim ama konuyu takibe almışım mesaj gelince uyarı geldi açılalıda bayağı ı zaman olmuş
Bu aralar okuduğunuz beğendiğiniz kitap tavsiyelerini alabilirim.internetten kitap alcam tavsiyeye ihtiyacim var
Neredeyse son mesajdan sonra 6 ay geçmiş ama yazayim.Huseyin Rahminin Kaynanam nasil kudurdu diye bir kitabı var. Mükemmel bir kitap tavsiye ederim.

Back
X