• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Okuma Günlüğü 📚

Mor Vampirella Mor Vampirella berbat bir okuyucuyum hala Cindy Pon - Tuzak okuyorum.Ama bu akşamdan itibaren kendime güncelleme getirdim.Vera 2.1 :confused: :confused: ne olursa olsun günde 50 sayfa okumadan uyumıcam.Benimle 50 sayfa challenge yapmak isteyen var mı kitap kurtlarına duyurulur

Mor Vampirella Mor Vampirella berbat bir okuyucuyum hala Cindy Pon - Tuzak okuyorum.Ama bu akşamdan itibaren kendime güncelleme getirdim.Vera 2.1 :confused: :confused: ne olursa olsun günde 50 sayfa okumadan uyumıcam.Benimle 50 sayfa challenge yapmak isteyen var mı kitap kurtlarına duyurulur
Ben varım belki bu sayede yıllık hedefime daha çabuk ulaşırım.

Selam Mor Vampirella Mor Vampirella ,
Kpssden sonra aktif olacağımı söylemiştim ancak maalesef şuan istikrarlı şekilde kitap okuyamıyorum. Beni listeden çıkarabilirsin... Herkese iyi okumalar dilerim...

Ay ben de varım çünkü okumuyorum 2 gündür. 50 de güzel hedef. Yatmadan 50 okuyum buraya yazacağım insallah

Çok güzel olur ben varım🤩

Evet kitabımı seçtim. KÖRLÜK bu akşam başlarım. Dünden beri okuyamadım. Yarın kapatmam gerek bu boşluğu. Umarım başarılı olurum. Herkese iyi okumalar.

Back
X