@rosebatum  En son 3 Ağustos tarihinde gelmişsin ama forumda aktifsin aralıklı olarak etiket yapıyorum o yüzden üzgünüm listeden alacağım yine gelmek yazmak istersen sohbet için bekleriz 
 @Bonus
@Bonus  Seninle başka bir topikten konuşmuştuk ve hedefleşmiştik ona istinaden çıkarmıyorum ama beklentim var senden günlük 5 sayfa okudum etiketi isterim 
 @pammuk prensess
@pammuk prensess  Nerdeyse 2,5 aydır yoksun kuzum seni listeden almak durumundayım malesef eğer gelirsen haber verebilirsin 
 @decemBer
@decemBer  profilin kapalı takibini yapamıyorum eğer gelirsen bir açıklama ile tekrar alabiliriz listemize 
 @therewillbeaday
@therewillbeaday  En son 1 ay öncesine kadar gidebildim ama 1 aydır belki daha uzun zamandır yoksun. Bu arada çok geçmiş olsun şimdi alacağım seni listeden biraz kafanı topla dönmek istersen konuşalım 
 @Canpare
@Canpare canım sende burdasın ama çoktandır hiç gelmemişsin o yüzden çıkarıyorum
 @ciseak77
@ciseak77  tam bir ay olmuş canım çıkarıyorum bilgin olsun 
 @Umay-
@Umay-  Nerdeyse sık sık forumdasın canım ama 3 haftadır uğramamışsın çıkarıyorum seni de bilgin olsun

Hyperborea17

Hyperborea17
  profilin kapalı takibini yapamıyorum eğer gelirsen bir açıklama ile tekrar alabiliriz listemize 
 @Burcuelif26
@Burcuelif26  5 haftadır gelmiyorsun canım üzülerek seni de listeden çıkarıyorum