canım almak istediklerim var yazıyorum istediklerimi.Iste elimdeki kitaplar.Ara ara ekleyecegim daha.
Tum Caglarin Gizli Ogretileri-Manly p.Hall 15 tl
Eger Yasarsam - Gayle Forman 4 tl
Mutluluk Projesi-Gretchen Rubin 4 tl
Mutluluk Projesi/ev - 4 tloumumumoooiiojoul
Dusun ve Basar-Muhammed Bozdag 4 tl
Narsisizm Illeti-Jean M.Twenge 4 tl
Tekeslilik-Adam Philips 4 tl
Terapide 5 soluk- Ilkim Oz 4 tl
Kaygi-Kadir Ozer 4 tl
Varolan Annenin Yoklugu 4 tl
Mutlu Aileler -Bill Lucas 4 tl
Ruhunu Dinle Bedenini Doyur-Yasemin Soysal 5 tl
Sismansaniz Sebebi Var -Yasemin Soysal 5tl
Kac Kiloya Programlisin-Nil Gun 5 tl
Karatay Diyetiyle Obezite ve Diyabete Cozum Var 5 tl
Peter Pan Sendromu-Hic Buyumeyen erkekler-Dr.Dan Kiley 4 tl
Gecmis Simdi Oldugunda-Dr.David Richo 4 tl
Sifa Sende-Dr.Erhan Ozer 5 tl
Cocuklar Derin dusunur -Mehmet Murat dogusgen 4 tl
Kiz CocuklariniMutlu Yetistirmenin Yollari-Gisela Preuschoff 4 tl
Dukan Diyeti-Dukan Diyeti Zayiflatan Tarifler-Diyet Kacinilmazsa ZEvk Almaya Bak Uclu set 12 tl
Tam Benlik- Ulker Uzun Polat 5 tl
Anne ve Babalar Icin Pedagogsavar Diyaloglar-Tanzer Yilmaz 4 tl
Kitaplarim yepyenidir ve hepsi orijinal bandrollu kitaplardir
Eminim merak etmeyin.Cok fazla kitabim var,bunlar elediklerim.Ben zaten her zaman once sattiklarimi yolluyorum,alicinin eline geciyor,sonra parasini yatiriyor.Bir tarafin guven konusunda fedakarlik yapmasi lazim,ben de secimimi boyle yaptimCanim kitaplarını satmakda emin misin. Burda bi hanımefendi koydu kitapları Eledim araştırdım liste oluşturdum kızın parasini da yatırdım sonra vazgeçti. Kapattı topic i. Bana ders oldu o yüzden.
Kutuphanemi ayiklamaya devam ediyorum,bir iki gun icinde eklerim cikanlari diye dusunuyorum.Ama bazen elde olmayan gecikme olabiliuor soz veremiyorum.aygı -kadir özer,kaç kiloya programlısın nil gün,varolan annenin yokluğu,karatay diyetiyle obezite ve diyabete çözüm var,mutluluk projesi,mutluluk projesi ev,anne ve babalar için pedegog savar diyaloglar,mutlu aileler,peter pan sendromu büyümeyen erkekler,geçmiş şimdi olduğunda,şifa sende,çocuklar derin düşünür,kız çocuklarını mutlu yetiştirmenin yolları,diyet kaçınılmazsa zevk almaya bak,
TAMAM ONLARI DA EKLEYİN ÖYLE ALAYIM AMA BUNLARI AYIRIN BENİM İÇİN .ALACAĞIM OLUR MU?Kutuphanemi ayiklamaya devam ediyorum,bir iki gun icinde eklerim cikanlari diye dusunuyorum.Ama bazen elde olmayan gecikme olabiliuor soz veremiyorum.
Evet istediklerinizin cogunu fatihh arkadas da yazmis.Dusun ve Basar,Narsisizm Illeti haric.Sadece bu iki kitap kaliyor sectikleri izden.Yeni ekleyeceklerime de bakarsiniz istersenizDusun ve Basar-Muhammed Bozdag 4 tl
Narsisizm Illeti-Jean M.Twenge 4
Kaygi-Kadir Ozer 4 tl
mutluluk projesi 4 tl
Ayiracagim sizin icin,bir an once eklemeye calisirim digerlerini deTAMAM ONLARI DA EKLEYİN ÖYLE ALAYIM AMA BUNLARI AYIRIN BENİM İÇİN .ALACAĞIM OLUR MU?
Nasil yani parani yatrdigin halde yollamadi mi kitaplariCanim kitaplarını satmakda emin misin. Burda bi hanımefendi koydu kitapları Eledim araştırdım liste oluşturdum kızın parasini da yatırdım sonra vazgeçti. Kapattı topic i. Bana ders oldu o yüzden.
tamam canım bekliyorum.Ayiracagim sizin icin,bir an once eklemeye calisirim digerlerini de
Canim kitaplarını satmakda emin misin. Burda bi hanımefendi koydu kitapları Eledim araştırdım liste oluşturdum kızın parasini da yatırdım sonra vazgeçti. Kapattı topic i. Bana ders oldu o yüzden.
merhaba canım,cuma günü adanaya gidiyorum.tatil boyunca ordayız.listeyi ekleyemediniz galiba.aslında ekleyebilseydiniz çok iyi olurdu.kaçırmak istemiyordum.ama bu istediklerimi benim için tatil dönüşüne kadar ayırır mısınız?diğerlerini ekleyebilirseniz onlardanda seçip ayırmak isterim.tatilde çok internete girmek gibi bir şansım olmayacak.Iste elimdeki kitaplar.Ara ara ekleyecegim daha.
Tum Caglarin Gizli Ogretileri-Manly p.Hall 15 tl
Eger Yasarsam - Gayle Forman 4 tl
Mutluluk Projesi-Gretchen Rubin 4 tl
Mutluluk Projesi/ev - 4 tloumumumoooiiojoul
Dusun ve Basar-Muhammed Bozdag 4 tl
Narsisizm Illeti-Jean M.Twenge 4 tl
Tekeslilik-Adam Philips 4 tl
Terapide 5 soluk- Ilkim Oz 4 tl
Kaygi-Kadir Ozer 4 tl
Mutlu Aileler -Bill Lucas 4 tl
Ruhunu Dinle Bedenini Doyur-Yasemin Soysal 5 tl
Sismansaniz Sebebi Var -Yasemin Soysal 5tl
Kac Kiloya Programlisin-Nil Gun 5 tl
Karatay Diyetiyle Obezite ve Diyabete Cozum Var 5 tl
Peter Pan Sendromu-Hic Buyumeyen erkekler-Dr.Dan Kiley 4 tl
Cocuklar Derin dusunur -Mehmet Murat dogusgen 4 tl
Kiz CocuklariniMutlu Yetistirmenin Yollari-Gisela Preuschoff 4 tl
Dukan Diyeti-Dukan Diyeti Zayiflatan Tarifler-Diyet Kacinilmazsa ZEvk Almaya Bak Uclu set 12 tl
Tam Benlik- Ulker Uzun Polat 5 tl
Anne ve Babalar Icin Pedagogsavar Diyaloglar-Tanzer Yilmaz 4 tl
Kitaplarim yepyenidir ve hepsi orijinal bandrollu kitaplardir
Kusura bakmayin,bir turlu firsat bulamadim.Daha onceden yazdiklarinizi ayiriyorum size sorun degil,tatilden dondugunuzde konusuruzmerhaba canım,cuma günü adanaya gidiyorum.tatil boyunca ordayız.listeyi ekleyemediniz galiba.aslında ekleyebilseydiniz çok iyi olurdu.kaçırmak istemiyordum.ama bu istediklerimi benim için tatil dönüşüne kadar ayırır mısınız?diğerlerini ekleyebilirseniz onlardanda seçip ayırmak isterim.tatilde çok internete girmek gibi bir şansım olmayacak.
Canim kitaplarını satmakda emin misin. Burda bi hanımefendi koydu kitapları Eledim araştırdım liste oluşturdum kızın parasini da yatırdım sonra vazgeçti. Kapattı topic i. Bana ders oldu o yüzden.
peki teşekkürler.Kusura bakmayin,bir turlu firsat bulamadim.Daha onceden yazdiklarinizi ayiriyorum size sorun degil,tatilden dondugunuzde konusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?