Kitap Önerileri/ Ne Okuyoruz?

ben şu an odysseia okuyorum. mitoloji falan severler için güzel. çok okuduğum bir tarz değil normalde ama bu aralar farklı tarzları da denemeye çalışıyorum 😂

Murakami /1Q84
2.kitaba geçtim. Çok okumaya fırsatım olmuyor yavas yavas okuyorum ama keyifli..
Bir de aynı zamanda doktor moreau adası'nı okuyorum. Çok çok beğendim kitabı 1 gecede yarısını okudum. ilk fırsatta diğer yarısını da okuyacağım. İnce bir kitap...

Konumu hortlatacağım. Evlilik hayatı ve arka arkaya 2 bebek derken uzuun süredir kitap okumuyorum. Ama artık, hayatımız az da olsa bir rutine bindi ve kitap okumaya vakit ayırabileceğimi umuyorum. Son 3-5 yıldır çıkan veya gündem olan, kesinlikle okumalısın dediğiniz kitap önerileriniz var mı kızlar?
İlk önerimi aldım: Taş, Kağıt, Makas

İstediğin tür var mı her türden öneri verilir :süslü:

Gizem gerilim tarih dram eğlenceli aksiyon 😁 kişisel gelişim ve doğaüstü şeyler hariç genel önerileri alabilirim
Gizem gerilim polisiye dehşet ters köşeler ve ince bir zeka istiyorsan hemen şu seriye başlıyorsun;
IMG_2891.webp

İki hafta önce başlayıp yarıda bırakmıştım başka bir kitap için 🙈 o bitince bugün buna geri döndüm🥰
image.webp

Back
X