Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaşamak çok güzeldi, çok beğenmiştim.
Taş kağıt makas ilk defa okuduğum gerilim gizem romaniydi bayıldım. Aynı yazarın Kocamın Karısı kitabını bugün bitirdim. Çok çok daha mükemmeldi. BA YIL DIM
Şuanda da güzel çirkin e başladım. O da sardı beni ,merakla okuyorum
Daha öncede Ayfer tunç annemin uyurgezer geceleri kitabını bitirdim. Normalde bir çok kitabını okumuştum. Çok sevdigim bir yazardır. Bu kitabida yeni çıkmıştı ama benim için biraz hayal kırıklığı oldu,çok sevemedim. Zoraki bitirdim. Ayfer tunç kalemini bulamadım. Sırf bitirmiş olmak için bitirdim. Tavsiye eder miyim yaniii sanmam,beni sarmadi
Konumu hortlatacağım. Evlilik hayatı ve arka arkaya 2 bebek derken uzuun süredir kitap okumuyorum. Ama artık, hayatımız az da olsa bir rutine bindi ve kitap okumaya vakit ayırabileceğimi umuyorum. Son 3-5 yıldır çıkan veya gündem olan, kesinlikle okumalısın dediğiniz kitap önerileriniz var mı kızlar?
İlk önerimi aldım: Taş, Kağıt, Makas