Kitap Önerileri/ Ne Okuyoruz?

Agatha christie okumayı severim. İki kitabını sipariş ettim heyecanla onları bekliyorum. Onun dışında şu an Kemal Sayar okuyorum

Güncel önerilerden bunları aldım. Biraz hafiften başlayayım dedim🌼

Eklentiler

• 1000192235.webp
    1000192235.webp
    71,3 KB · Görüntüleme: 17
Sessiz hasta bitirdim kısa süre önce sürükleyici hikayesi var gerilim polisiye olmasın demişsiniz ama bunu seveceğinizi düşünüyorum

Güncel önerilerden bunları aldım. Biraz hafiften başlayayım dedim🌼
Yaşamak çok güzeldi, çok beğenmiştim.
Taş kağıt makas ilk defa okuduğum gerilim gizem romaniydi bayıldım. Aynı yazarın Kocamın Karısı kitabını bugün bitirdim. Çok çok daha mükemmeldi. BA YIL DIM 🤤🫠

Şuanda da güzel çirkin e başladım. O da sardı beni ,merakla okuyorum 😎

Daha öncede Ayfer tunç annemin uyurgezer geceleri kitabını bitirdim. Normalde bir çok kitabını okumuştum. Çok sevdigim bir yazardır. Bu kitabida yeni çıkmıştı ama benim için biraz hayal kırıklığı oldu,çok sevemedim. Zoraki bitirdim. Ayfer tunç kalemini bulamadım. Sırf bitirmiş olmak için bitirdim. Tavsiye eder miyim yaniii sanmam,beni sarmadi🥺🤕

salkim sokagi, cok guzel ilerliyor ilk defa iclal aydin kalemini okuyorum

Konumu hortlatacağım. Evlilik hayatı ve arka arkaya 2 bebek derken uzuun süredir kitap okumuyorum. Ama artık, hayatımız az da olsa bir rutine bindi ve kitap okumaya vakit ayırabileceğimi umuyorum. Son 3-5 yıldır çıkan veya gündem olan, kesinlikle okumalısın dediğiniz kitap önerileriniz var mı kızlar?
İlk önerimi aldım: Taş, Kağıt, Makas
Johann hari-çalınan dikkat
matt haig-gece yarısı kütüphanesi

Back
X