- 13 Kasım 2016
- 742
- 1.133
- 43
- 36
- Konu Sahibi EbrarinAnnesi
Allah başka dert vermesin diyerek söze başlamak istiyorum.. Ama kitapseverler için çok mühim bi mevzuyu belki görümcem de okur ümidiyle buraya yazayım dedim :) Aynı hırkayı üç sene giyerim yine de kitap almaktan vazgeçmem hal böyle olunca her sene hırka değiştirenler doların da yükselmesiyle kitap fiyatları artınca kütüphaneme dadandılar.. Evet herkes okusun kitabın da cimriliği yapılmaz verelim diyoruz da aldığınız gibi geri getirin be kardeşim.. Hatta sadece getirin.. Ben onları okurken bile kırmıyorum sayfaya elimde bastırmıyorum ki yeni gibi kalsın.. Geçen gün henüz okumadığım bi tanesini görümcem bunu alıyorum ben deyip aldı gitti evine gittiğimde gördüm ki çantasında taşımaktan kenarları ezilmiş
400 sayfalık kitap kapağını bile açmamıştım.. Bu insanlardan kütüphanemi nasıl koruyacağım.. Bi başka arkadaş ne zaman fotoğraf atsam instagrama hemen bu kitap nasıl öneriyo musun arkasından bana ver diyo geri de getirmiyo okuduklarını düşünsem gam yemicem ama ondan da emin değilim.. Sadece paylaşmak istedim.. Bilmiyorum belki de benim düşüncem yanlıştır..

Son düzenleme: