• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitaplarımızı Geri Getirin

pdf kitap okursaniz facebookta pdf-ci kitap arsivi diye bir grup var inanilmaz kitaplar donuyor tavsiye ederim. Belki orada bulabilirsiniz.
Biliyorum hatta e-kitap okuyucusu da aldım ama ne yazık ki kitaba dokunmadan kokusunu duymadan okumaktan hazzetmiyorum. Şu hayatta birkaç hobim var. Biri ruhumu doyura doyura okumak biri diğeri de pikapta plak dinlemek onlardan da pek ödün vermek istemiyorum aslında:halay:eski kafalıyım ben birazo_OÖneri için çok teşekkür ederim yine de:KK15:

Biliyorum hatta e-kitap okuyucusu da aldım ama ne yazık ki kitaba dokunmadan kokusunu duymadan okumaktan hazzetmiyorum. Şu hayatta birkaç hobim var. Biri ruhumu doyura doyura okumak biri diğeri de pikapta plak dinlemek onlardan da pek ödün vermek istemiyorum aslında:halay:eski kafalıyım ben birazo_OÖneri için çok teşekkür ederim yine de:KK15:
Anliyorum ben de sizin gibiyim illa sayfaya dokunmaliyim... ama baskisi bitmis kitaplar ic8n birebir...

Bu arada yorumları okurken pek çok kişinin kıyafetimi paylaşırım ama kitaplarımı asla yazdığını gördüm. Ben kıyafetlerimi de paylaşmam :KK51:Çok da paylaşımcı bir insan değilim galiba bilemedimo_O

Hay ağzınla bin yaşa :-( 50 ye yakın kitap kaybı içimde derin bir acı olarak duruyor :-( kitap emanet vermekten bıktım artık :-( verirken tembihliyorum ama yok ya yok. Emanete sadık olmamak bu kadar basit olmamalı :-(

Back
X