Saç Kesim Şekilleri Kıvır kıvır saçlarımın bukleleri gitti

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

goksu3512

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
160
246
23
Ben kendimi bildim bileli saçlarım kıvır kıvırdı fakat 1.5 sene önce okula giderken neredeyse her gün düzleştiyorudum sonra farkettim ki duştan çıktığımda bile saçlarım düzdü. Saçlarımın yapısı bozulmuş o kadar kıvırcıkken dümdüz olduğunu görüncede moralim bozuldu tabi. İşte daha sonra saçlarımı kestirdim uzayınca dipten gelenler kıvırcık gelir diye öyle de oldu zaten. Ama saçlarım uzadıkça tekrar aynı şekilde olmaya başladı buklelerim bozuldu yani. düzleştiriciye gelicek olursak sadece 2-3 haftada bir yada ayda bir yapıyordum. Artık kıvır kıvır saçlarımı özledim :( daha önce benim gibi böyle bir şeyi yaşamış olup tekrar eski haline döndüren varsa nasıl yaptığını yazsın lütfen :) şimdiden teşekkürler

bundan sonra duzlestırıcı kullanmıcan maşa flan kullan kulana kullnaa eskı halıne döner belkı

düzleştirici saç yapısını çok bozuyor. kıvırcık saç =kuru saç
düzleştirici iyice mahvediyor ne yazıkki. kırıklarını aldır düzleştiriciyi bırak. haftada 1 bakım maskesi yapmalısın

Ne kadar süre hep böyle devamlı düzleştirdin? Düzleştiricinin saçlarının yapısını bozması anlayabiliyorum ama kökten gelenlerin bile yapısının bozulmuş olması tuaf.

Saçlarında açıcı kullandınmı?Çünkü benim saçlarımda kıvırcık açıcı kullandım .Açıcı uyguladığım kısım bir süre sonra kıvırcığının açıldığını gördüm.

EVET AÇICILAR SAÇI YIPRATIYOR .KIZKARDEŞİMDEN BİLİYORUM ONUN SAÇIDA KIVIRCIK

arkadasim benimde saclarim kivircik pantenin mukemmel bukleler 7 24 kremiyle yikafiktan veya dustan sonra vigo yapmani onwririm ben hep saclaromi one eger elimi vigo sekline sokar luruturdum kivit kivir olurdu bonus gibi :) tabi kivircik sacta bu cozum duz veya dalgaliysa fazla kivircik olmuyor

evet dogru pantenin bu ürününü biliyorum.Teşekkür ederim kardeşime önericem

Back
X