Şampuan ve Saç Kremleri kıvırcık , kabarık saç sorunum :(

sibel20

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
18
0
6
35
İstanbul
merhaba kızlar :) saçlarım kıvırcık , çabuk elektiriklenen , kolay şekil almayan, sonük, böyle tiftik gibi bişey :(((( hangi şampuanı-saç kremini kullansam bana iyi gelir nolur cevap yazın :'( elidor pantene pek sevmiyorum ama her türlü önerilerinize açığım :44:

mrb cnm bnmde saçlarım çok kabarık burada bazı arkadaşlar bu durumda olan arkadaşlara durulama suyuna elma sirkesini önermişler yaklaşık 2 haftadır uyguluyorum ve gerçekten hem yumuşadı saçlarım hemde kabarmasını önledi kesinlikle öneriyorum birçok saç kremi kullanmama rağmen bu kadar etkili olan olmadı:kkk::1:

mrb cnm bnmde saçlarım çok kabarık burada bazı arkadaşlar bu durumda olan arkadaşlara durulama suyuna elma sirkesini önermişler yaklaşık 2 haftadır uyguluyorum ve gerçekten hem yumuşadı saçlarım hemde kabarmasını önledi kesinlikle öneriyorum birçok saç kremi kullanmama rağmen bu kadar etkili olan olmadı:kkk::1:

Çok teşekkür ederim :) kesinlikle denicem önerebilceğin şampuan markası varmı acaba

merhaba kızlar :) saçlarım kıvırcık , çabuk elektiriklenen , kolay şekil almayan, sonük, böyle tiftik gibi bişey :(((( hangi şampuanı-saç kremini kullansam bana iyi gelir nolur cevap yazın :'( elidor pantene pek sevmiyorum ama her türlü önerilerinize açığım :44:

Benimde çok elektriklenir ve kurudur. Önceden zeytinyağıyla bakım yapmıştım. Yumuşacık olmuştu ve kolay şekil alıyordu. :16:

nasıl bir bakım yapmıştın :44: banyodan önce filan mı :14:

Evet canım sadece zeytinyağı sürmüştüm 45 dakika falan beklettim biraz zor arınıyor ama yumuşacık oluyor. Zeytinyağı ve elma sirkesi karışımı da yapabilirsin o da güzel :16:

Back
X