benim saçımda kıvırcık amasen neden bu kadar taktım kıvırcık güzel durmuş benimki senden daha kabarık duruyo hatta ben daha çok kabartırım seviyorum bence doğallıkta güzel biyerde
yuvarlak bir yzun var kivircik gayet de yakisir ama bence rengi konusunda ben tereddutte kaldim daha koyu bir renk olsa kivirciklarin daha cok yakisir.
bence gayet guzeller dustan sonra kremle birak biraz toparlasin saclarin kendisini.
nesi kötü canım benim:uhm:
mis gibi iştea.s
sana da çok yakışmış,ben çok beğendim
benim saçım fön çekmeyince inan seninkinden kötü duruyor.yapısı öyle kalın ve asi
fönsüz olunca açık bırakamıyorum,topluyorum o yüzden.bakımsız görünüyor
işte böyle ormandan kaçmış gibi hissediyorum kendimi tatlım.kıymetini bil saçlarının:teselli:
yok tatlım benim keşke kullanılsa,yele gibi oluyor kabarıyor-tatlicadiarzu-
ama aklıma ne geldi.bir arkadaşım vardı.saçları senden daha kıvırcıktı.bir de zor şekil alan cinsten.o banyodan çıkınca saçlarını toplardı sıkıca.o şekilde kuruturdu.dalgaları açılırdı.daha rahat ediyordu öyle yapınca.sende yapabilirsin belki:uhm:.
kiz ben her sabah yarim saat saclarim boyle olsun diye ugrasiyom ,senin dedigine bak,,kiymetini bil ,ne guzel iste,,kimseyi takma,ne derse desinler,bence cok guzelsinyerimseniben
:1hug:
öyle deme ya kendimi nankör hissettim vallalülülülülülü gerci insanoğlu nankör hiç bişeyin kıymetini bilmez
:1hug::1hug::1hug:
valla düz olsa kıvırcık deriz,kıvırcık olsa düz deriz
köpükle yapınca güzel olur ama gerçekten,mutlu olacaksan öyle yap kuzum madem:roflol:
fazla takinti yapiyosun,supersin sekerim:lepi:
canım yazınının başını okuyunca bende bonus gibi birşey bekliyordum resmi görünce şaşırdım açıkcası..
sen alışık olmadığın için sana garip geliyor tabi etrafındakilerede ama bence hiçbir anormallik yok..
bence çok şanslısın çünkü saçların kıvırcık olmasına rağmen gür değiller ve de rahatlıkla kullanabiliyorsun..
çok rahat şekil alabilecek türdeler..
benim saçlarımda kıvırcık ve de oldukça gür ama ben buna rağmen düz saç sevmiyorum..
saç dediğin hafif de olsa dalgalı olmalı bence dümdüz pırasa gibi saçlar bana çok sıradan geliyor..
bence saçlarınla barışık ol tatlım bence gayet hoşlar..
ama rengiyle birz oynama yapıp daha çekici hale getirebilirsin.
saçların çok güzel. neden oynayıp saçını mahvediyorsun. devamlı fön çeke çeke... ben bayıldım...
Canım benim saçlarımda senin ki gibi benim birde kabarıyo.Köpük jöle ile yatıştırıyorum saçlarımı.Arada fön çektiriyorum düzleştiriyorum.Sende arada düzleştir fön falan çek.Madem çok düz saç istiyorsunhihoyyyt
************************* ALINTI YAPMAYIN ARKADAŞLAR FOTOĞRAFI SİLİCEM***************
Kıvırcık saçlının halinden kıvırcık saçlı anlar :)
Köpük jöle olmadığı zamanlar olupta benim kullanma yaşımın mümkün olmadığı yıllar bende ne zahmetler çekmiştim.
Kabaran saçlar , elektirklenen , havada dikili duran , yatışmayan , taranmayan..
Neyseki ergenlik dönemini öyle böyle atlattım da köpükle jöle ile vigoyla tanıştım.
İyiki senin gibi hergün fön çekme zahmetine katlanmamışım.
Neden dersen bir kere böyle bir uğraş vermek çok zor , bazen düz saçlı arkadaşlar bile yorulup kendi haline bırakıyorlar saçlarını , kaldı ki senin benim kıvırcık , nasıl fön çekildiğini ne zahmetler verildiğini iyi bilirim..
Ara sıra fön çektirdiğimde arkadaşlarım şaşırıyor , ama kıvırcık saçımı geri istiyorlar , alışkanlık meselesi , diğer yandan da yüzüme giden saç kıvırcık saç bunu biliyorum , benim için verilen özellik hediye diye kabul ediyorum.
İlla saçlarını düz istiyorsan fön çekme zahmetinden yorulduysan staight teraphy yaptırabilirsin 6 ay düz kullanabilirsin saçlarını föne gerek kalmadan ama sonra saçlarını eski kıvırcığında geri isteme , çünkü eskisi gibi olacaklarını sanmam , fönde bile kıvırcıklar bozuluyor biliyorsun bu tür bir işlemde bozulmamasını bekleme..
Senin yapman gereken tek şey saçlarını tanıman ve onlarla yaşamaya alışman , ben saçlarımın dilinden anlıyorum inan bana kuaför bile benim verdiğim şekli veremiyor saçlarıma..
Sana bir fotoğrafımı gösteriim belki senin için biraz moral olur , yani kıvırcık saçı kullanabileceğini göstermek açısından.
Bu arada şiddetle köpük kullanmanı öneriyorum..
************************* ALINTI YAPMAYIN ARKADAŞLAR FOTOĞRAFI SİLİCEM***************
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?