Saç Kesim Şekilleri Kıvırcık saçım gerçekten çok mu kötüü :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

pLnLp

hıh..
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2008
542
2
96
İstanbul
benim doğal saçım bu kızlarr düz olmasını çooooooook çoook isterdimm ama Allah böyle yaratti bikeree:Saruboceq: benim sorunum kıvırcık saçımı hiç demiyim de fazla kullanmadığım için gören herkes şaşırıyoo çünkü ben full saçımı düzleştiriyorum ben bildim bileliiisositososito saçımın lüleleri bozuldu bayağı yandı mahfoldu

bu halde dışarı çıkınca sanki herkes bana bakıyo gibi geliyoo:sm_confused: yürüymeiyorum resmen takıntı yaptım bi kere:1closedeyes: bugünde okula ilk defa böyle bonus gittimmmm sırnaşık şey 2-3 kişiii eski hali çok güzeldi dedi benim moral 000000sositososito artık fön çekmek istemıyorum saçım biraz kendi haline gelsn:1closedeyes:

çok mu karışık duruyolar?? her yöntemi denedim :bbo: saçımın kıvırcıklarını ancak bukdr kurtarabildimmm CADIARZU buklelerimi daha güzel daha düzgnn nasıl yapabilirm ki

en sonunda sıfıra vurcam kafamı:dance:

resmleride buraya koymak için çekinmemiştim aslında ama nasip burayaymışsenağlama

Son düzenleme:
benim saçımda kıvırcık amasen neden bu kadar taktım kıvırcık güzel durmuş benimki senden daha kabarık duruyo hatta ben daha çok kabartırım seviyorum bence doğallıkta güzel biyerde

yuvarlak bir yzun var kivircik gayet de yakisir ama bence rengi konusunda ben tereddutte kaldim daha koyu bir renk olsa kivirciklarin daha cok yakisir.
bence gayet guzeller dustan sonra kremle birak biraz toparlasin saclarin kendisini.

benim saçımda kıvırcık amasen neden bu kadar taktım kıvırcık güzel durmuş benimki senden daha kabarık duruyo hatta ben daha çok kabartırım seviyorum bence doğallıkta güzel biyerde

Ama beni kimse böyle görmeye alışmadıki insanın bakışları snaki kötü olmuş düşüncesine sürüklüyoo düz saça çok özendiğimden kıvırcık saça alışmak çok zor olucak:a015:
yuvarlak bir yzun var kivircik gayet de yakisir ama bence rengi konusunda ben tereddutte kaldim daha koyu bir renk olsa kivirciklarin daha cok yakisir.
bence gayet guzeller dustan sonra kremle birak biraz toparlasin saclarin kendisini.

Rengi mor du ev ortamalrında fln koyu mor gibiydi ışık altında mosmorrr sositososito yaşıma hiç gitmedi bu renk berbat bi seçim biliyorumsenağlama ama boya aka aka böle bi hal aldı normal saçım kumraldı zaten sositososito sabunla akıtmaya calışıyorum vallakaydirigubbakcemile3

elidorun saç bakım onarımı kullanıyorum o düzelltti birazz o iğrenc goruntuden bu hale geldii bunada şükür:Saruboceq: bide bu resmlerde sçaımda köpük var oda kabarttı biraz sanırm süprizzzzz

senağlama

nesi kötü canım benim:uhm:

mis gibi iştea.s

sana da çok yakışmış,ben çok beğendim

nesi kötü canım benim:uhm:

mis gibi iştea.s

sana da çok yakışmış,ben çok beğendim

Saol yaaa bi tek siz moral verdiniz :çok üzgünüm:

bana göre bu saçın her tarafı kötüüfisfisfis

artık bonus bi sekilde dolascam baska carem yokkafamçokkarıştı

:1hug::1hug::1hug::1hug:

benim saçım fön çekmeyince inan seninkinden kötü duruyor.yapısı öyle kalın ve asi

fönsüz olunca açık bırakamıyorum,topluyorum o yüzden.bakımsız görünüyor

işte böyle ormandan kaçmış gibi hissediyorum kendimi tatlım.kıymetini bil saçlarının:teselli:

bende saçıma fön çekmeyince topluyodummm kaydirigubbakcemile3

ama gercekten saçların bnce dediğin kdr değil şahsen bende o saçlar olsa düz niyetine kullanırdım Şeniz

:teselli:

kiz ben her sabah yarim saat saclarim boyle olsun diye ugrasiyom ,senin dedigine bak,,kiymetini bil ,ne guzel iste,,kimseyi takma,ne derse desinler,bence cok guzelsinyerimseniben

yok tatlım benim keşke kullanılsa,yele gibi oluyor kabarıyor-tatlicadiarzu-

ama aklıma ne geldi.bir arkadaşım vardı.saçları senden daha kıvırcıktı.bir de zor şekil alan cinsten.o banyodan çıkınca saçlarını toplardı sıkıca.o şekilde kuruturdu.dalgaları açılırdı.daha rahat ediyordu öyle yapınca.sende yapabilirsin belki:uhm:.

kız benim saçım bi alemm elimle ne şekil veriyosam o hale geliyo mesela elimle bi tutam saçımı döndürdüğümde sanki makineyle kivircık yapmıs gibi oluyoo..

o senin deidğin şekilde denedimm topladım ama topladıgm kıısm düm düz oldu saç diplerim yani

diğer yerlerde abuk subuk bi alemdelerdikaydirigubbakcemile3

köpük aldım onla adam etmeye çalışıyorum :jeyyar:

kiz ben her sabah yarim saat saclarim boyle olsun diye ugrasiyom ,senin dedigine bak,,kiymetini bil ,ne guzel iste,,kimseyi takma,ne derse desinler,bence cok guzelsinyerimseniben

:1hug:
öyle deme ya kendimi nankör hissettim vallalülülülülülü gerci insanoğlu nankör hiç bişeyin kıymetini bilmez

:1hug::1hug::1hug:

valla düz olsa kıvırcık deriz,kıvırcık olsa düz deriz

köpükle yapınca güzel olur ama gerçekten,mutlu olacaksan öyle yap kuzum madem:roflol:

canım yazınının başını okuyunca bende bonus gibi birşey bekliyordum resmi görünce şaşırdım açıkcası..
sen alışık olmadığın için sana garip geliyor tabi etrafındakilerede ama bence hiçbir anormallik yok..
bence çok şanslısın çünkü saçların kıvırcık olmasına rağmen gür değiller ve de rahatlıkla kullanabiliyorsun..
çok rahat şekil alabilecek türdeler..
benim saçlarımda kıvırcık ve de oldukça gür ama ben buna rağmen düz saç sevmiyorum..
saç dediğin hafif de olsa dalgalı olmalı bence dümdüz pırasa gibi saçlar bana çok sıradan geliyor..
bence saçlarınla barışık ol tatlım bence gayet hoşlar..
ama rengiyle birz oynama yapıp daha çekici hale getirebilirsin.

saçların çok güzel. neden oynayıp saçını mahvediyorsun. devamlı fön çeke çeke... ben bayıldım...

Canım benim saçlarımda senin ki gibi benim birde kabarıyo.Köpük jöle ile yatıştırıyorum saçlarımı.Arada fön çektiriyorum düzleştiriyorum.Sende arada düzleştir fön falan çek.Madem çok düz saç istiyorsunhihoyyyt

************************* ALINTI YAPMAYIN ARKADAŞLAR FOTOĞRAFI SİLİCEM***************

Kıvırcık saçlının halinden kıvırcık saçlı anlar :)
Köpük jöle olmadığı zamanlar olupta benim kullanma yaşımın mümkün olmadığı yıllar bende ne zahmetler çekmiştim.
Kabaran saçlar , elektirklenen , havada dikili duran , yatışmayan , taranmayan..
Neyseki ergenlik dönemini öyle böyle atlattım da köpükle jöle ile vigoyla tanıştım.
İyiki senin gibi hergün fön çekme zahmetine katlanmamışım.
Neden dersen bir kere böyle bir uğraş vermek çok zor , bazen düz saçlı arkadaşlar bile yorulup kendi haline bırakıyorlar saçlarını , kaldı ki senin benim kıvırcık , nasıl fön çekildiğini ne zahmetler verildiğini iyi bilirim..
Ara sıra fön çektirdiğimde arkadaşlarım şaşırıyor , ama kıvırcık saçımı geri istiyorlar , alışkanlık meselesi , diğer yandan da yüzüme giden saç kıvırcık saç bunu biliyorum , benim için verilen özellik hediye diye kabul ediyorum.
İlla saçlarını düz istiyorsan fön çekme zahmetinden yorulduysan staight teraphy yaptırabilirsin 6 ay düz kullanabilirsin saçlarını föne gerek kalmadan ama sonra saçlarını eski kıvırcığında geri isteme , çünkü eskisi gibi olacaklarını sanmam , fönde bile kıvırcıklar bozuluyor biliyorsun bu tür bir işlemde bozulmamasını bekleme..
Senin yapman gereken tek şey saçlarını tanıman ve onlarla yaşamaya alışman , ben saçlarımın dilinden anlıyorum inan bana kuaför bile benim verdiğim şekli veremiyor saçlarıma..
Sana bir fotoğrafımı gösteriim belki senin için biraz moral olur , yani kıvırcık saçı kullanabileceğini göstermek açısından.
Bu arada şiddetle köpük kullanmanı öneriyorum..

************************* ALINTI YAPMAYIN ARKADAŞLAR FOTOĞRAFI SİLİCEM***************

Son düzenleme:
valla düz olsa kıvırcık deriz,kıvırcık olsa düz deriz

köpükle yapınca güzel olur ama gerçekten,mutlu olacaksan öyle yap kuzum madem:roflol:

Şeniz şuanda köpükle idare ediyorummmmŞeniz

fazla takinti yapiyosun,supersin sekerim:lepi:

teşekkürler.. tek sorun alışmak sanırım :sm_confused:

Saolll :teselli: boyanın akmasını istiyorum o yuzden bekleme aşamasındayım maleseff :sm_confused:

saçların çok güzel. neden oynayıp saçını mahvediyorsun. devamlı fön çeke çeke... ben bayıldım...

şutarafagitti teşekkürler ama ilkokuldan beri fön çekerdim ben :sm_confused: saçlarımda yandı kimsede alışamadı bu duruma :roflol:

arada değilde çok çok özel günlerde fön çekicem bundan sonra:sm_confused: onda da kendim makineyle değilde kuaföre gidimce bn cok yakıyorum sanırım cbaucak düzlenmıy çünkü 10 kat sıfırdan başlıyorum düzletmek için:1closedeyes:

(alıntı yapmadım bu arada) yerimseniben

Senin saçların çok hoşşş saçlaırm benımde aynen böyleydii malum düzleştire düzleştire bu haldeler şuann.. ne güzel kabarmamış lüleleri sanki hepsi aynı boyutta süper bencee :1hug:

bende köpük kullanıyorum taftın aldım 2 faktörlüsü sen hangisini kullanıyosun bu resiminde de var sanırm köpük çok hoş olmuş:1rolleyes:

bide 6 aylık düzleştirmeler falan onuda düşündümm sordum kuafore fln hiç yazık etme saçlarına dedi caydırmıştı beniiiÇok üzgünüm çoook

bende kendi çabalarımla düzleştirdim 6-7 senederi full hr gün belki daha cokkk :smiley-cool:

ama sneın saçların çok hoş gercektena.s

Fotoğraftaki saçımda köpük yok çok az jöle var hemde uyduruk bir marka , tatilde old. için düzgün birşey bulamamıştım olanla yetinmek zorunda kalmıştım.
Eskiden daha da güzeldi buklelerim aynen seninkilerin old. gibi ama bende sevmediğim için o zamanlar kıvırcık saçı sürekli düzleştirmeye çalışırdım sonra boyaydı oydu buygu saç rengimi açmaktı falan derken saçlarım döküldü öneckinden 3 te 1 i kadar şu anda , dalgaları da bozuldu eskiden çok daha güzeldi buklelerim ne jöle ne köpük sürmezdim ama kıvır kıvır dururdu. Şimdi sürmezsem 2 satte bozuluyor , pamuk şekeri gibi oluyorlar. Sonra saçlarım küstü uzamıyor gibi..
Sende küstürmüşsün saçlarını , hangi saç o kadar işleme dayanır ki.
Düz olucak ama uçları ince , cılız , cansız durucak hoşuna gider mi böyle bi saç?
Bu sefer kestiriyim diyceksin uzamıycak aylarca..
Straight teraphy için evet bence de yazık edersin canım , belki geçici bir çözüm ama sonuçları pek iç açıcı olmayabilir dediğim gibi.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 26 yaşındayım , 22 yaşından sonra saçlarmın uzaması yavaşladı , eskisi gibi canlılığı da kalmadı gürlüğü de , belli bir yaştan sonra da saçlar değişiyor bunu da unutma o yüzden saçlarını olduğu gibi kabul etmen en faydalısı , ara sıra fön çekersin değişiklik olsun diye ama hergün olmaz canım ya..
Eski buklelerin de yaşın gençse gelir geri , yağ bakımları falan uygula saçına , boyadan uzak dur , uygun ürünleri kullan düzelir diye düşünüyorum..
Ben saçımı arındırmak için önce sabun kullanıyorum , z.yağlı , ballı , papatya yada yosun özlü gibi doğal sabunlar var. Sonra dökülmeye karşı bioblast sanırım ismi , ardından da gliss sarı yada pembe rekli saçpuanı , haftada 1-2 kez de glissin saç kremi..
Elidor un hareketli buklelerini tavsiye ederim köpük olarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…