R rumgg Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2015 9 1 1 29 1 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi rumgg #1 şekillendiriciler yüzünden doğal tipi bozuldu ne önerirsiniz?
S Sirma44 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2015 9 0 86 28 3 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi rumgg #2 Sacini kendi haline birak derim... Uzun süre sonra düzelir, bir ürün kullanma bence.
eyluldogan Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2013 1.919 405 198 35 20 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi rumgg #3 Evet kesinlikle ürünleri bir süre bırak, benim de aynen kıvırcıkları bozuldu. Şimdi perma yaptırıyorum.
Evet kesinlikle ürünleri bir süre bırak, benim de aynen kıvırcıkları bozuldu. Şimdi perma yaptırıyorum.
bourgoin üyeliçe Kayıtlı Üye 8 Kasım 2013 884 191 53 28 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi rumgg #4 KESİNLİKLE ilk olarak ısıya son verin. bakim yagi uygulayin ayrica, saclar eski haline geri donuyor, dalgalarım bakım yapa yapa kendine geldi
KESİNLİKLE ilk olarak ısıya son verin. bakim yagi uygulayin ayrica, saclar eski haline geri donuyor, dalgalarım bakım yapa yapa kendine geldi
interior_architect Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2015 6 1 6 14 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi rumgg #5 bourgoin .!.: KESİNLİKLE ilk olarak ısıya son verin. bakim yagi uygulayin ayrica, saclar eski haline geri donuyor, dalgalarım bakım yapa yapa kendine geldi Genişletmek için tıkla... hangi bakım yağlarını kullanıyorsunuz acaba?
bourgoin .!.: KESİNLİKLE ilk olarak ısıya son verin. bakim yagi uygulayin ayrica, saclar eski haline geri donuyor, dalgalarım bakım yapa yapa kendine geldi Genişletmek için tıkla... hangi bakım yağlarını kullanıyorsunuz acaba?
bourgoin üyeliçe Kayıtlı Üye 8 Kasım 2013 884 191 53 10 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi rumgg #6 interior_architect .!.: hangi bakım yağlarını kullanıyorsunuz acaba? Genişletmek için tıkla... hindistan cevizi yagi kullaniyordum yada kafama estikçe barcelino
interior_architect .!.: hangi bakım yağlarını kullanıyorsunuz acaba? Genişletmek için tıkla... hindistan cevizi yagi kullaniyordum yada kafama estikçe barcelino