- Konu Sahibi nazar boncuxgxum
-
ben 21 haftalık hamileyim arkadaşlar 58 ile hamile kaldım şimdi 55 kiloyum mantıken eski kıyafetlerimin olması lazım ama karnım genişlediği için olmuolar fermuar kapanmıo zaten kasılmam varmış bebeğin pozisyonuda rahat değil dedi doktorum o yüzden çocuğu sıkıştırmak istemediğim için giymek istemiorum hamile kıyafetleride komik oluo 3 tane capri pantolonum var beli lastikli ama onları giymektende sıkıldım hem artık akşamları serin oluo uzun bişiler arıorum ama yok yada bana denk gelmiio lcw nin hamile kotları hoşuma gidio ama 38 beden büyük gelio çuval gibi oluo 36 bedenide almak istemiorum gebe mağazasına baktım oda çok pahalı 80 den aşaya kıyafet yok ankarada olupda hamile kıyafeti satan uygun bi yer bilen varsa yardımcı olurmu?
ankarada lcw yokmu artık lcw hamile kıyafetleri satıyo hemde çok uygun
Merhaba ben de İstanbul üsküdarda oturuyorum buraya yeni tayinim çıktı bana hamile kıyafeti alabileceğim şık ama uygun mağazalar önerir misiniz?
canım hemen ordan atla sarı dolmuşlara kadiköye geç lcw kadar uygun pantolon badi satan yer yok ben hep ordan almıştım mesela benim aldıgım badiler hamile magzasında 80 tl civarıydı lcw den 19.90 hatta 10 tl ye bile aldıgım oldu bazılarını ama her yere nazaran çooookkk uygun
Teşekkür ederim ama ancak bayramda gidebilirim açık olur mu acaba?evet kadiköyde iki tane var biri gencalların yanındaki cadde arkasında kalıyo o büyük yukardaki yani bahariyedeki büyük degil bide ümraniyedekindede çok çeşit var
Çok sağolun memleketten ablam gelecek o yüzden ya arefe günü ya bayramda çıkabilirim ancak tekrar teşekkürler :)
Bende aynen böyle yaptım.Birkaç pantolonumu eski bir badimle verdim terziye kasıktan yukarısını kesip badiyi koydu.Ohhhhhhhhh mis gibi valla al sana hamile pantolonu...bende bir sürü hamile pantolonu elbisesi aldım.döktüm parayı.sonra öğrendinki günlük bir pantolonunu terziye götürüp hamile pantolonu yaptırabiliyormuşsun.sadece 7 milyon aldı.en rahatıda o şu anda.böyle birşey düşnebilirsin.beline ribonmu mu ne lastik yerleştiriyorlar yada bez sana kalmış.
Benimde hamilelikte sadece karnim vardi, bazi pantalonlarimin dügme yerlerine sac lastigi veya normal lastiklerle genisletmistim, fermuarlarini kapatmiyor tam dügme ve delik olan yerleride lastikle tutturuyordum... üzerime uzun tunik tarzi seyler giyiniyordum fermumar görünmüyordu... Hergün ise giderken farkli bir kiyafet giyindigim icin benim icin bu cözüm bir kurtarici olmustu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?