Kıyafet değişimi...

drtl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
838
195
63
Ankara
Oğluma geçen hafta kot bahçıvan şort hediye geldi etiketteki yaş oğlumun yaşıyla uyumlu olduğundan fabrika kalıntıları gitsin diye yıkadım şimdi denedik çok büyük bu yaz giyemez seneye de küçük olur ben bunu değiştirsem etik olur mu bilemedim yıkandı ama giyilmedi sizce ne yapmalıyım???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mantığım etik olmaz diyor ama gönlüm çok beğendim ziyan etme diyor :( napsam?

Son düzenleme:
Yikanmamis olsa neyse ama uygun olmaz bence. Üründe hasar yok neticede. Yani buyuk geldi Degistireyim bahanesi icin gec kalmissiniz bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
mağazalar yıkanmış ürünü giyilmemiş olsa bile değiştirmezler. Ayrıca o ürünü sizin alıcı olduğunuzu düşünün yıkanmış bir ürünü satın alır mısınız?

Bence degistirmeniz etik olmaz... Keske yikamadan once bir baksaydiniz, zaten anlasilir uyup uymayacagi beden olarak...
Fakat illa bu urun elimde kalmasin degerlendirilsin diyorsaniz, bir arkadasinizin veya tanidiginizin cocuguna hediye olarak verebilirsiniz.
Neticede hediyeyi hediye etmek sunnettir, ben olsam sizin yerinizde bunu yapardim... :34:
Hem urun elinizde kalmamis olacak (ziyan olmaz) hem de birine hediye vermis olacaksiniz..

Oğluma geçen hafta kot bahçıvan şort hediye geldi etiketteki yaş oğlumun yaşıyla uyumlu olduğundan fabrika kalıntıları gitsin diye yıkadım şimdi denedik çok büyük bu yaz giyemez seneye de küçük olur ben bunu değiştirsem etik olur mu bilemedim yıkandı ama giyilmedi sizce ne yapmalıyım???

dene bakalım deyıstırırlerse ne aaaaalaaa madem giyilmedi :) degıstır gitsin nolcak (ama yıkandıgını anlayabılırler )

Keşke yıkamadan deneseydin. Bence doğru olmaz zaten kabul de etmezler anlaşılır yıkanan ürün. Birine hediye götürürsün artık:26:

Yıkanmış ürünü ancak ürün ayıplı olduğunda iade alırlar. Etik olmasını geçtim hiç umrumda olmaz mağazalarla değişim yaparken etiği. Ama kesinlikle değiştirmezler. Anlarlar yıkadığını. Nasılsa hediye gelmiş. Bırak bence. Çocuklar çok hızlı büyüyor ayrıca yaşı küçükse 2-3 ayda boy atar hemen etiketteki yaş da kendi yaşıymış.

önce çocuğunuza giydirip deneseydiniz, oluyorsa yıkasaydınız. mağaza almaz diye düşünüyorum, almamalı da. çok zor değil bi deneyip çıkarmak neticede...

Düşük ayarsa kısa programda yıkadım dedim ya sadece kalıntılar gitsin diye yıkandığı belli değil
ama kul hakkından korkarım başkası alsa bi kez yıkanması yıpranma payı olur gibi düşündüğüm için tereddüt ettim en iyisi kalsın hediye ederim yada olursa giyer artık

empati yapın .size kullanılmamış ama yıkanmış bir ürünü kakalasalar alırmısınız acaba ? bırakın almayı ambalajı açık olsa geri gönderirsiniz dimi.
kendinize yapılmasını istemediğiniz birşeyi başkasına asla yapmayın ve kul hakkına da girmeyin .
sonuçta bu durumu kimse bilmeyecek ve siz kul hakkına girmiş olacaksınız ,insanları kandırmış olacaksınız.

Etiketteki yaşa değil,oğluna uyup uymayacağına bakmalıydın.Keşke üstüne bir tutsaydın.Etiketi çıkartılmış ürünü bile geri almazken,yıkanmışı asla almazlar.

Sanırım yanlış anlaşıldım ben illa değiştireyim demiyorum iade de sorun yok edebiliyorum ama ben vicdanen etmemeliyim diye düşündüm sadece

Back
X